آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۲۵۸

جمع‌آوری مدارس کانکسی کرمانشاه تا ابتدای مهرماه

استاندار کرمانشاه گفت: تمامی مدارس کانکسی و سنگی دارای بیش از ۱۰ دانش آموز در استان تا ابتدای مهر ماه سال جاری تبدیل به مدارس استاندارد می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان که با حضور مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئولان استانی برگزار شد، ضمن تکریم مقام معلم بر لزوم ارتقاء علم در راستای توسعه تاکید کرد.

وی اظهار کرد: توسعه دارای محوری است که این محور خود انسان است و این امر با حرکت موثر معلمان صورت می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: تلفیق علم و تقوا موجب می‌شود انسان به جایی برسد که هیچکس نمی‌تواند آن را تصور کند، اگر می‌خواهیم انسان توسعه یافته داشته باشیم باید نسبت به ارتقاء تعلیم و تربیت اهتمام بورزیم.

حبیبی خاطرنشان کرد: توسعه یافتگی یک جامعه را می‌توان از میزان اهمیت دادن آن جامعه به تعلیم و تربیت دریافت.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب شاخص فضای آموزشی استان نسبت به کشور گفت: سرانه فضای آموزشی در استان ۶.۳۳ متر مربع است که نسبت به سرانه کشوری که ۵.۴۵ متر مربع است وضعیت بهتری دارد؛ این موضوع در شهر کرمانشاه دارای مشکل بوده که اقداماتی برای حل آن انجام شده است.

حبیبی اضافه کرد: بنا داریم تمامی مدارس کانکسی و سنگی دارای بیش از ۱۰ دانش آموز را تا ابتدای مهر ماه مجهز به مدارس استاندارد کنیم.

وی با اشاره به بیشتر بودن تعداد معلمان نسبت به دانش آموزان در مقایسه با سرانه کشوری گفت: در استان کرمانشاه به ازای هر ۲۰ دانش آموز یک معلم داریم که این آمار در کشور نزدیک به ۳۰ دانش آموز است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به برخی مشکلات در فضای آموزشی ابراز کرد: افت کیفیت آموزشی که مناسب سطح جامعه ما نیست و همچنین سرانه معدل و پذیرش دانش آموزان کرمانشاهی در کنکور که دارای مشکل است باید اصلاح شود، امید است در کسب رتبه‌های تک رقمی شاهد اتفاقات خوبی در استان باشیم.

 

تشکیل پرونده ۱۷۶۷ معلم در راستای بررسی معلم برتر استان

سلیمان محبی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در این آیین ضمن گرامی‌داشت مقام معلم به ویژه شهید مطهری، اظهار کرد: شان معلم ه این دلیل که علم و دانش را در سراسر جامعه تسری می‌دهد به معنی شأن آینده جامعه است. 

وی اضافه کرد: این معلمان هستند که نسل آینده را تربیت می‌کنند و به همین دلیل جریان‌ساز و آتیه‌ساز جامعه هستند، سرمایه‌گذاری در فضای آموزش و پرورش به معنای سرمایه‌گذاری در آینده است زیرا مسیر توسعه از آموزش و پرورش می‌گذرد. 

محبی خاطرنشان کرد: امروز کشور بیش از همیشه به دانش آموزان پرتلاش و آگاه نیاز دارد و امید است آحاد جامعه نیز در این راستا برای مقام معلم احترام قائل باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در راستای برگزیدن معلمان نمونه استان گفت: ۱۷۶۷ معلم در این راستا تشکیل پرونده دادند که از این تعداد ۱۷۶ نفر ر مرحله منطقه‌ای و ۹ معلم نیز در مرحله استانی انتخاب شدند.

وی با اشاره به تخصیص اعتبار برای آموزش و پرورش استان اضافه کرد: بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان با سفر رئیس جمهور به استان و پیگیری‌های استاندار کرمانشاه برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

محبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۹۳ پروژه آموزش و پرورش در استان در جریان است که از این تعداد ۹۰ پروژه به اتمام کار رسیده و ۶۴ پروژه نیز نیمه تمام است.

محبی افزود: به ازای هر دانش آموز ۵۵ سانتی‌متر فضا در نظر گرفته شده که در این خصوص تراکم دانش آموز در وضعیت مطلوبی است، همچنین در بسیاری از رشته‌ها دارای کمبود نیرو هستیم که این موضوع باید حل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار