کد خبر:۱۲۶۰۴۷۴
در گفتوگو با دانشجو مطرح شد،
امید: تنها گزینهای که نهایی بودنش قطعی است خداوند است/ انتصابات دستخوش تغییر نخواهد شد + فیلم
سرپرست دانشگاه تهران درباره اینکه آیا گزینه قطعی ریاست دانشگاه تهران هست یا خیر، گفت: تنها گزینهای که نهایی بودنش قطعی است خداوند است.
محمدحسین امید در پاسخ به خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره قطعی بودن حکم ریاستش در دانشگاه تهران و انتصابهای اخیر گفت: تنها گزینهای که نهایی بودن آن قطعی خداوند است.
وی افزود: افرادی که در حال حاضر در حال فعالیت هستند، اگر عملکرد مناسبی داشته باشند و رضایتمندی ایجاد کنند، وضعیت فعلی دانشگاه تهران نیز مثبت خواهد بود. انتصابات اخیر بیشتر مربوط به دانشکدهها و پردیسها بوده که بدون بررسی دقیق تیمها انجام شده است. در مواردی که احتمالاً محدود خواهد بود، در صورت ضعف عملکرد یا عدم برآورده شدن انتظارات بر اساس برنامه جدید، اقدامات لازم اتخاذ خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.