آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۶۱۷

ادارات، دمای کولر را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند

معاون وزارت کشور تاکید کرد: با توجه به تغییر ساعات کاری، دمای سامانه‌های سرمایشی همه ادارات باید روی ۲۷ درجه تنظیم شود.
ادارات، دمای کولر را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مسعود نصرتی معاون عمرانی توسعه امور شهری و روستایی و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در نامه‌ای خطاب به همه استانداران تاکید کرد: با توجه به تغییر ساعات کاری، دمای سامانه‌های سرمایشی همه ادارات باید روی ۲۷ درجه تنظیم شود.

در این نامه که به تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ابلاغ شده است، با اشاره به موافقت رئیس جمهور، تاکید شده است: در اجرای مصوبه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی به منظور صرفه‌جویی مناسب با هدف حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و تأمین آسایش آحاد مردم و عدم وقفه در خدمت‌رسانی، ساعات کار همه دستگاه‌ها، مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها از ۲۰ اردیبهشت تا پایان شهریور سال جاری از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ خواهد بود.

در این ابلاغیه همچنین با اشاره به تعطیلی پنجشنبه‌ها در سراسر کشور، در خصوص ضرورت تنظیم دمای سیستم‌های سرمایشی نیز تاکید شده است: دمای ساختمان‌های اداری همه دستگاه‌ها و مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها ۲۷ درجه تعیین می‌شود.

ادارات، دمای کولر را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار