ریشه جرائم اولویتدار در مسائل فرهنگی و فضای مجازی است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، جلال آفاقی روز دوشنبه در طرح حامیم توانمندسازی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان اردبیل در فرهنگساری بانوان اردبیل اظهار کرد: توهین و تهدید، سرقت و ضرب و جرح عمدی سه جرم اولویتدار استان در سال گذشته بود و پیشگیری از وقوع آنها مراحلی دارد که شامل مراحل اجتماعی، انتظامی و حقوقی و قضایی میشود.
وی افزود: ۱۰ نوع آسیب در حوزه جوانان در استان اردبیل شناسایی شده که شامل مصرف مواد دخانی، اعتیاد به مواد مخدر، شرب خمر، اتلاف وقت در کافی شاپها، سگ گردانی در اماکن و بوستانها توسط نوجوانان و جوانان، خشونت، فرار از تحصیل و مدرسه و خودکشی است.
وی ادامه داد: از دانشجو و دانشگاهی انتظار داریم احساس مسئولیت کرده و دست دستگاه قضایی را بگیرد و در فضای مجازی که به عنوان آسیب کشنده و مهلک برای جوانان محسوب میشود، تاثیرگذار باشد.
آفاقی تصریح کرد: نبود مهارتهای ارتباطی که نماد بارز آن افزایش طلاق در جامعه و پایین بودن سن کم ازدواج که باعث پایهگذاری بنیان ضعیف و ناپایدار خانوادهها میشود در پروندههای قضایی مشهود است و با توجه به تاثیر تعلیم و تربیت در رشد و هدایت جامعه، روشنگری مسائل برای نسلهای نو بر عهده دانشجو معلمان است.