آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۰۸۹
معاون وزیر میراث‌فرهنگی:

بوم‌گردی عامل ماندگاری روستا و کاهش حاشیه‌نشینی کلان‌شهرها است

معاون وزير میراث‌فرهنگی گفت : نخستین جشن بوم‌گردی کشور در کرمان برگزار می‌شود، زیرا این استان هم دارای جاذبه‌های غنی فرهنگی و طبیعی است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو ، محسن بندپی معاون گردشگری وزير میراث‌فرهنگی در نشست مشترک با استاندار با محوریت برگزاری نخستین دوره جشنواره ملی بومگردی به میزبانی کرمان با اشاره به اهمیت این رویداد ملی اظهار کرد: نخستین جشن بوم‌گردی کشور در کرمان برگزار می‌شود، زیرا این استان هم دارای جاذبه‌های غنی فرهنگی و طبیعی است و هم از مدیری توانمند و علاقه‌مند به حوزه گردشگری برخوردار است.

وی افزود: کرمان یکی از سه استانی است که بیشترین جمعیت روستایی را دارد و همین مسئله، بستر مناسبی برای توسعه گردشگری روستایی و بوم‌گردی فراهم کرده است. در واقع بوم‌گردی گسترده‌ترین و مردمی‌ترین نوع تأسیسات گردشگری در کشور به شمار می‌رود.

او با اشاره به توسعه سریع بوم‌گردی در ایران گفت: تاکنون بیش از ۳۷۰۰ اقامتگاه بوم‌گردی در کشور مجوز گرفته‌اند. این در حالی است که در نوروز ۱۴۰۳ میزان رشد پذیرش مسافر در اقامتگاه‌های رسمی ۴۸ درصد بود، در حالی که این عدد در نوروز ۱۴۰۴ به ۵۲ درصد رسید.

معاون وزیر میراث فرهنگی همچنین بر ابعاد اجتماعی و اقتصادی توسعه بوم‌گردی تأکید کرد و بیان کرد: رونق بوم‌گردی به کاهش پدیده حاشیه‌نشینی در کلان‌شهر‌ها و ماندگاری جمعیت در روستا‌ها کمک می‌کند. از طرف دیگر، با ایجاد فرصت‌های جدید شغلی و فعالیت تخصصی نسل جدید در زادگاه خود، شاهد مهاجرت معکوس به روستا‌ها خواهیم بود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای موفقیت این جشنواره افزود: با همت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، مدیریت استانداری و دستگاه‌های دولتی، شرایطی فراهم شده تا این رویداد به شکل بی‌نظیر و مؤثری برگزار شود.

معاون گردشگری وزير میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان با اشاره به طرح "لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵" که توسط استاندار مطرح شد، بیان کرد:ما می‌گوییم نه فقط در ۱۴۰۵، بلکه در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ لبخند همه ایرانیان، روستاییان و فعالان صنعت گردشگری به ظرفیت‌های استان کرمان خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار