آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۲۳۸
استاندار کرمان:

نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران در کرمان برگزار می‌شود

استاندار کرمان گفت: به مناسبت روز ملی بوم‌گردی، نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران از ۳۱ اردیبهشت تا ۲ خرداد امسال به میزبانی استان کرمان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی طالبی استاندار کرمان در جلسه هماهنگی اولین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران، آن را گامی مهم در معرفی ظرفیت‌های گردشگری و بومی استان کرمان دانست.

او با اشاره به پیشگامی اتاق بازرگانی کرمان و همراهی اداره کل میراث فرهنگی و معاونت اقتصادی استانداری در برگزاری این جشن، در ادامه گفت: این جشنواره می‌تواند نقطه آغاز یک تحول جدی در حوزه بوم‌گردی نه تنها در کرمان، بلکه در سطح ملی باشد، کرمان یکی از مقاصد مهم بوم‌گردی ایران است و ظرفیت‌های کم‌نظیری برای توسعه این حوزه دارد.

او اعلام کرد: به مناسبت روز ملی بوم‌گردی، نخستین جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران از ۳۱ اردیبهشت تا ۲ خرداد امسال به میزبانی استان کرمان برگزار می‌شود. این رویداد ملی با حضور اقامتگاه‌های بوم‌گردی، گردشگران، مسئولان و علاقه‌مندان به گردشگری پایدار، فرصتی ارزشمند برای معرفی ظرفیت‌های بومی و تبادل تجربیات در حوزه بوم‌گردی خواهد بود.

استاندار کرمان افزود: برگزاری این جشنواره و اطلاع‌رسانی مناسب، باعث ارتقای آگاهی عمومی و مشارکت مردم در توسعه گردشگری می‌شود؛ اگر بخواهیم به سمت زیرساخت‌های قوی گردشگری برویم، بدون مردم ممکن نیست.

وی رسانه‌ها را حلقه اتصال مردم و سیاست‌گذاران دانست و گفت: باید محتوا‌های مناسب برای فضای مجازی و همکاری با رسانه‌های ملی را جدی بگیریم؛ تجربه شخصی من در یکی از شبکه‌های اجتماعی نشان داد چقدر مردم از سراسر کشور به کرمان علاقه‌مند هستند؛ محتوای باکیفیت و هدفمند اثرگذار است.

طالبی همچنین خواستار استفاده از این رویداد برای تبادل تجربه بین اقامتگاه‌های بوم‌گردی سراسر کشور شد و گفت: نباید فرصت حضور فعالان این حوزه را از دست بدهیم؛ باید جلسات، کارگاه‌ها، نشست‌های تخصصی و بازدید‌هایی طراحی شود تا هم آموزش و هم بازاریابی اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به شعار «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» که قرار است در همین جشن رونمایی شود، افزود: این حرکت، گام اول در تحقق چشم‌انداز ۱۴۰۵ است؛ همه ما موظف هستیم که از چنین رویداد‌هایی حمایت کنیم تا کرمان به شهری با استاندارد‌های بین‌المللی گردشگری تبدیل شود.

طالبی تأکید کرد: از همه دستگاه‌ها، نهاد‌های مردمی، سمن‌ها و فعالان حوزه گردشگری می‌خواهم پای کار بیایند. با برنامه‌ریزی دقیق، معرفی ظرفیت‌های استان در زمینه صنایع‌دستی، موسیقی سنتی، غذا‌های محلی و بوم‌گردی، می‌توانیم چهره‌ای نو از کرمان به کشور نشان دهیم.

ثبت‌نام ۳۵۰ اقامتگاه بوم‌گردی

 در ادامه رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز از ثبت‌نام ۳۵۰ اقامتگاه بوم‌گردی برای حضور در این جشن خبر داد و بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی میان بخش‌های مختلف تأکید کرد.

مهدی طبیب‌زاده، اعلام کرد: این جشن با همکاری نزدیک انجمن‌ها، بخش دولتی و خصوصی برگزار می‌شود و افتتاحیه در تالار فرهنگ و هنر کرمان و مراسم جشن روز ملی بوم‌گردی در شب سی و یکم اردیبهشت‌ماه در میدان ارگ برگزار خواهد شد.

وی افزود: نمایشگاهی با محوریت تنوع فرهنگی اقوام و مناطق مختلف برگزار خواهد شد. 

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه تا کنون پنج جلسه تخصصی برای اجرای این جشن برگزار شده، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان متولی اصلی برای هماهنگی نهایی و بهره‌گیری از یک مشاور حرفه‌ای جهت طراحی سناریوی معرفی استان کرمان پیشنهاد کرد و گفت: این جشن، فرصتی کم‌نظیر برای معرفی کرمان به‌عنوان یکی از مقاصد مهم بوم‌گردی ایران است.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان در با ابراز امیدواری نسبت به کیفیت اجرای این رویداد، آن را گامی مهم برای تثبیت جایگاه کرمان در نقشه گردشگری پایدار کشور دانست.

 ضرورت تمهیدات لازم

سپس دبیر جشن ملی بوم‌گردی‌های ایران نیز اعلام کرد: تمامی تمهیدات لازم برای میزبانی هرچه بهتر استان کرمان در این رویداد اندیشیده شده است؛ هتل‌ها، رستوران‌ها و مراکز اقامتی آمادگی کامل برای پذیرایی از مهمانان را دارند.

رضا بهرامی، افزود: در روز دوم جشن، برنامه گشت از جاذبه‌های گردشگری استان برای مهمانان پیش‌بینی شده و در روز سوم، دوم خرداد، مراسم رسمی اختتامیه جشن برگزار خواهد شد.

او همچنین از تدوین و آماده‌سازی کلیپ‌های تبلیغاتی یک‌دقیقه‌ای از جاذبه‌های مختلف استان خبر داد و گفت: این کلیپ‌ها در اختیار مدیران بوم‌گردی قرار گرفته تا با انتشار آنها در فضای مجازی، ظرفیت‌های گردشگری استان کرمان به شکل گسترده‌تری معرفی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار