آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۱۰۴

بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از غرفه شهید رئیسی در نمایشگاه کتاب

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از غرفه شهید آیت‌الله رئیسی دیدن کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدعباس صالحی عصر امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت) و در ششمین روز از سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در نمایشگاه حاضر شد و ابتدا از غرفه شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، بازدید کرد.  علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیات‌دولت سیزدهم نیز در این غرفه حضور داشت.

محمد مخبر مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به همراه محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشین نیز امروز صبح از این غرفه بازدید کردند.

به گزارش ایرنا، سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در فضای مسقف نزدیک به ۷۵ هزار متر مربع در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار