آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۴۳۷

آغاز اجرای طرح ۲۰۲۰ در محلات کم برخوردار قزوین

معاون سیاسی استاندار قزوین از اجرای طرح ۲۰۲۰ برای توانمندسازی ساکنان ۴۴ محله کم برخوردار استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهرام احمدپور روز سه شنبه در نشست شورای اجتماعی استان قزوین اظهار کرد: طرح ۲۰۲۰ با هدف توانمندسازی محلات کم برخوردار، حاشیه نشین و سکونتگاه های غیررسمی در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه چشم‌انداز این طرح توانمندسازی ساکنان ۴۴ محله در استان قزوین است، افزود: فرمانداران موظف هستند که گزارش اقدامات خود را در این خصوص ارائه دهند تا برنامه‌ریزی‌ها به صورت مناسبی اجرایی شود.

احمدپور با تاکید بر موضوع دیگر این نشست مربوط به توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های کم برخوردار اظهار کرد: اگر معیشت و اشتغال خانواده های کم برخوردار سطح استان از طریق استخدام در صنایع تامین شود، با پیدا کردن یک شان و منزلت مناسب، بسیاری از مسایل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی آنها بهبود خواهد یافت.

این مسئول در ادامه به معضل معتادان متجاهر پرداخت و گفت: تمامی معتادان در کمپ ماده ۱۶ نگهداری می شوند که اگر اعتباراتی به این کمپ تزریق شود، آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت که از این رو انتظار داریم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در کمک به توسعه این کمپ همراهی و همکاری لازم داشته باشند.

معاون سیاسی استاندار قزوین بیان کرد: حس ناامنی از حضور معتادان در سطح شهرها مردم را اذیت می‌کند که باید ساماندهی آنها به شکل بسیار اصولی صورت گیرد، چراکه تنها نگهداری معتادان کافی نیست و باید این افراد از منظر روانی نیز تقویت شوند.

احمدپور یادآور شد: تجهیز و توسعه کمپ ماده ۱۶ یک نیاز ضروری است و اعتبار لازم برای این کار ۲۰۷ میلیارد ریال است که ۱۰۰ میلیارد ریال از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و ۱۰۰ میلیارد ریال بر عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در کنار توسعه کمپ ماده ۱۶ لازم است که در قالب کارگاه های آموزشی به معتادان، ذهن و روان آنها را تقویت کنیم تا این افراد دوباره به اعتیاد بازنگردند.

برچسب ها:
قزوین
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار