آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۱۰۹

هشدار سپاه البرز درباره تهدیدات بیولوژیک دشمن در حوزه بذر و تغذیه

معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با تأکید بر نقش کشاورزی در امنیت ملی نسبت به تهدیدات بیولوژیک دشمن در حوزه بذر و تغذیه هشدار داد و بر لزوم حمایت از ایده‌های نوین و تولید محصولات سالم تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌‌های خبرگزاری دانشجو،سرهنگ پاسدار مجید زنجانی معاون هماهنگ‌کننده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز کشاورزی را یکی از ارکان پنهان دفاع ملی دانست و گفت: پشتیبانی تغذیه‌ای، یکی از الزامات عملیاتی در مواجهه با تهدیدات خارجی است و باید به آن نگاه امنیتی داشت.

وی با اشاره به تهدیدات بیولوژیک دشمن در حوزه‌های بذر، نهال و فناوری‌های ژنتیکی افزود: مطابق نظر کارشناسان، دشمن از طریق تغییر ژنتیکی محصولات کشاورزی، مدل‌های جدیدی از بیماری‌ها و سرطان‌ها را گسترش داده است که تهدیدی مستقیم برای سلامت مردم و توان دفاعی کشور محسوب می‌شود.

سرهنگ زنجانی عنوان کرد: برای تأمین امنیت غذایی و دفاعی، باید به سمت تولید محصولات سالم بدون دستکاری ژنتیکی رفت تا بتوان از نیروهای دفاعی و مردم به خوبی حمایت کرد.

وی همچنین به اهمیت تغییر رویکرد سنتی در کشاورزی اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود آب و انرژی، کشاورزی سنتی پاسخ‌گو نیست و کشاورزان باید به سمت آبیاری قطره‌ای، اصلاح نهال و روش‌های نوین بروند.

زنجانی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی استان البرز، آن را مستعد توسعه بیشتر دانست و گفت: مهاجرت‌های گسترده از استان‌هایی چون یزد و اصفهان به البرز و استقرار آنها در مناطقی نظیر محله یزدی‌ها، ظرفیت انسانی و فنی قابل توجهی ایجاد کرده که باید از آن بهره‌برداری کرد.

وی همچنین از حمایت سپاه از طرح‌های نوآورانه در قالب رویداد «تا کرانه البرز» خبر داد و گفت: این رویداد با هدف شناسایی، ارزیابی و حمایت از ایده‌های نو برای کاهش هزینه‌ها و توسعه کشاورزی شکل گرفته است و اعتبارات ویژه‌ای برای آن در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه البرزعنوان کرد: باید به کشاورزی به عنوان بخشی جدی از امنیت ملی نگریست. کشاورزی سالم و پایدار، سنگر دفاعی مهمی در برابر تهدیدات دشمنان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار