آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۱۳۲

دوباشی: در سومین رویداد نوپیا فعالان حوزه نوآوری اجتماعی حضور خواهند داشت

مشاور عالی بنیاد برکت درخصوص سومین رویداد "نوپیا" گفت: سومین رویداد نوآوری و پیشرفت ایران با عنوان «نوپیا» در خرداد ماه سال ۱۴۰۴، در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
دوباشی: در سومین رویداد نوپیا فعالان حوزه نوآوری اجتماعی حضور خواهند داشت
 
محمد حسن دوباشی مشاور عالی بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو درخصوص سومین رویداد "نوپیا" گفت: سومین رویداد نوآوری و پیشرفت ایران با عنوان «نوپیا» در خرداد ماه سال ۱۴۰۴، در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. دوباشی خاطرنشان شد: این رویداد، که نخستین گردهمایی نوآوران اجتماعی کشور محسوب می‌شود، در سال ۴۰۱ پایه‌گذاری شد و امسال سومین دوره خود را تجربه خواهد کرد. در این رویداد، فعالان حوزه نوآوری اجتماعی کشور، که در راستای حل مسائل مختلف اجتماعی تلاش کرده‌اند و با بهره‌گیری از راهکارهای نوآورانه و فناوری‌های اجتماعی به این امر پرداخته‌اند، حضور خواهند داشت و میزبان آنان خواهیم بود. وی افزود: این رویداد شامل سه بخش اصلی است؛ ۱. بخش دانشجویی که امسال به‌طور ویژه با رویکرد آینده‌نگرانه برگزار خواهد شد. ۲. بخش گفتگوهای تخصصی در حوزه‌های اشتغال، سلامت و آموزش. ۳. مسیر موفقیت که به معرفی نمونه‌های موفق نوآوری اجتماعی اختصاص دارد و امسال تمرکز ویژه‌ای بر علوم انسانی و علوم اجتماعی خواهد داشت. هدف این بخش، جلب توجه و مشارکت بیشتر دانشجویان رشته‌های علوم انسانی در مسائل نوآوری اجتماعی کشور است. مشاور عالی بنیاد برکت عنوان کرد: در دوره‌های گذشته، تمامی فعالان حوزه نوآوری اجتماعی گرد هم آمدند و در دوره دوم، مباحث تخصصی در حوزه‌های سلامت و اشتغال به‌طور ویژه بررسی شد. همچنین، نشست‌ها، دورهمی‌ها و برنامه‌های جانبی مختلفی برگزار شد. امسال نیز تلاش می‌کنیم با جذب کنشگران و فعالان جدید در حوزه نوآوری اجتماعی، مشارکت دانشجویان را افزایش دهیم. ورود به عرصه دانشجویی و دانش‌آموزی یکی از رویکردهای نوین این دوره خواهد بود که به‌طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است تا فعالان و کنشگران جدیدی به عرصه فعالیت‌های اجتماعی کشور وارد شوند. دوباشی ادامه داد: در این میان، پرسشی اساسی مطرح می‌شود؛ چرا به کنشگران و فعالان جدید نیاز داریم؟ در حال حاضر، مجموعه‌های متعددی در حوزه اجتماعی فعالیت دارند، از جمله سازمان‌های اجتماعی، خیریه‌ها، گروه‌های جهادی و سایر نهادهای مرتبط. این مجموعه‌ها تاکنون به بلوغ قابل توجهی دست یافته‌اند و اقدامات مؤثری را به انجام رسانده‌اند. با این حال، در مواجهه با انبوه مسائل اجتماعی کشور، نیازمند رویکردهای نوین، کنشگران جدید و فضای تازه‌ای هستیم که امکان ارائه راهکارهای مؤثرتر و نوآورانه‌تر را فراهم سازد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار