آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۲۳۴

کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال با کمک نانو ذرات

بخچال فریزر‌های تولیدی یکی از شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی با بهره‌گیری از نانوذرات آنتی‌باکتریال قادر به کاهش ۹۹/۹۹ درصدی باکتری‌ها و جلوگیری از رشد قارچ‌ها و کپک‌ها شود و این امر به افزایش ماندگاری مواد غذایی کمک می‌کند.
کاهش ۹۹.۹۹ درصدی رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها در یخچال با کمک نانو ذرات

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد نانو؛ یکی از شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی با بهره‌گیری از فناوری نانو، کیفیت یخچال‌های خود را به طرز چشمگیری ارتقا داده است. این شرکت با استفاده از نانوذرات آنتی‌باکتریال در بدنه داخلی یخچال‌های خود، قابلیت‌های بهداشتی و ضدعفونی فوق‌العاده‌ای را در محصولات خود پیاده‌سازی کرده است.

 

یخچال‌های تولیدی این شرکت که به تازگی گواهی نانومقیاس دریافت کرده است، شامل مدل‌های یخچال فریزر بالا با بدنه داخلی ABS آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات، یخچال فریزر سایدبای‌ساید با بدنه داخلی ABS آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات، یخچال تک‌در با بدنه داخلی ABS آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات، یخچال فریزر پایین با بدنه داخلی ABS آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات و یخچال فریزر دوقلو با بدنه داخلی ABS آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات هستند.

 

این فناوری از نانوذرات اکسید روی برای ایجاد خواص آنتی‌باکتریال در بدنه داخلی یخچال‌ها استفاده می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود که باکتری‌های گرم مثبت و منفی تا ۹۹/۹۹ درصد کاهش یابند. به علاوه، این یخچال‌ها به دلیل استفاده از نانومواد، در برابر پوسیدگی و فساد مقاوم بوده و رشد قارچ‌ها و کپک‌ها به‌سرعت متوقف می‌شود، که موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی، به ویژه میوه‌ها و سبزیجات، درون یخچال‌ها می‌شود.

 

این یخچال‌ها علاوه بر بهبود شرایط بهداشتی، خواص ضدباکتریال خود را حتی پس از شستشو و تمیزکاری حفظ می‌کنند.

 

این ویژگی باعث می‌شود که محصولات الکترواستیل گزینه‌ای مناسب برای خانواده‌ها و محیط‌های حساس به بهداشت باشند. علاوه بر این، این فناوری باعث کاهش وابستگی به مواد شیمیایی و افزایش کارایی انرژی در فرآیند تصفیه و نگهداری مواد غذایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار