آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۶۵۴

اجلاس OIC-15 گامی مهم برای تدوین سند جامع همکاری‌های علمی کشورهای اسلامی در حوزه هوش مصنوعی

علی کریمی مرید، معاون راهبردی اجرایی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، در حاشیه اجلاس وزیران آموزش عالی کشورهای اسلامی و در گفت‌وگو با ستاد خبری سکوی گفت‌وگوی سازمان همکاری اسلامی، بر اهمیت شکل‌گیری همکاری‌های منسجم در حوزه هوش مصنوعی میان کشورهای اسلامی تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کریمی مرید گفت: این رویداد دومین نشست کشورهای عضو پلتفرم یا سکوی گفت‌وگوی کشورهای اسلامی موسوم به OIC-15 است که با حضور وزرای آموزش عالی برگزار می‌شود. هدف اصلی این نشست، تصمیم‌گیری درباره آینده آموزش عالی در حوزه هوش مصنوعی و تدوین یک سند جامع همکاری مشترک با توجه به نیازهای نوظهور، چالش‌ها و فناوری‌های نوین مرتبط با این عرصه است.

وی افزود: کشورها تلاش دارند با برنامه‌ریزی منسجم و هدفمند، مجموعه‌های مرتبط از جمله دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را با تحولات فناوری، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، تطبیق دهند و در این مسیر به توافقاتی دست یابند.

کریمی مرید با اشاره به میزبانی جمهوری اسلامی ایران از دومین نشست OIC-15 اظهار داشت: در کنار برگزاری این نشست، نمایشگاهی از دستاوردهای علمی و فناورانه نیز برگزار شده است. این نمایشگاه با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برپا شده است تا آخرین دستاوردهای علمی کشورمان در حوزه هوش مصنوعی به کشورهای اسلامی حاضر در این اجلاس معرفی و عرضه شود.

وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که کشورهای اسلامی به دنبال افزایش تولیدات علمی خود در این حوزه هستند، چراکه جهان به سمتی می‌رود که هوش مصنوعی در تمامی عرصه‌ها – از طراحی و تشخیص تا ساختارهای مدیریتی – نقشی کلیدی ایفا می‌کند.

کریمی مرید در پایان گفت: هدف این است که کشورها بتوانند با مجموعه‌های پیشرو ارتباط برقرار کرده، آن‌ها را شناسایی و دنبال کنند و پس از انجام برنامه‌ریزی‌های لازم، به پروژه‌های مشترکی دست پیدا کنند که نیازهای فناورانه و علمی آن‌ها را در حوزه هوش مصنوعی پاسخ ده

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار