صفر تا صد سومین روز جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛ از ترویج فرهنگ مقاومت تا رونمایی از آثار بین الملل
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، روز سهشنبه ۳۰ اردیبهشت، همزمان با سومین روز جشنواره، آثار متعددی در سالنهای مختلف مجموعه موزه هنرهای دفاع مقدس روی پرده رفت.از جمله این فیلمها میتوان به «پیشمرگ» به کارگردانی علی غفاری، «سینما متروپل» به کارگردانی محمدعلی باشهآهنگر و «موسی کلیمالله» ساخته ابراهیم حاتمیکیا اشاره کرد که در سالن خلیج فارس اکران شدند.
همچنین فیلمهای «اسفند و چند قطره آبان» و «میرو» در سالن هویزه و انیمیشنهای «ببعی قهرمان» و «شمشیر اندوه» در سالن سوسنگرد به نمایش درآمدند.
رونمایی از آثار بینالمللی در سالن کارون
در سالن کارون، بخشی ویژه به رونمایی از آثار بینالمللی اختصاص داشت. مازیار حاتمی، مسئول میز کشورهای بینالملل با اشاره به حضور هجده میز کشور در جشنواره امسال گفت:
«۸۶ فیلم از کشورهای مختلف انتخاب شد که از این میان، ۳۶ فیلم برای اکران برگزیده شد و این آثار با حضور سفیران خارجی در سالنهای اختصاصی به نمایش درمیآیند.» کشورهایی چون آرژانتین، روسیه، ونزوئلا، ترکیه، لبنان، عراق، تاجیکستان و دیگر کشورها در افتتاحیه این بخش حضور داشتند.
بیش از پنج هزار اثر در فرآیند داوری
سعید نجفیان، مدیر خانه جشنواره با اشاره به روند انتخاب آثار گفت:
«در پی فراخوان سال گذشته، بیش از پنج هزار اثر در بخشهای سینمایی، انیمیشن، مستند کوتاه و بلند و فیلمنامه به دبیرخانه رسید. پس از داوری توسط هیئتهای تخصصی، در نهایت ۲۸ اثر سینمایی، بیش از ۵۰ اثر در بخش فیلم کوتاه داستانی و همچنین ۵۰ اثر در بخش مستند و انیمیشن برای بخش نهایی گزینش شدند.»
جشنوارهای برای همه؛ مخاطبان عمومی و مراکز فرهنگی
اکران فیلمها برای عموم آزاد اعلام شده و به بیش از ۵۶ مرکز فرهنگی و هنری نیز دعوتنامه ارسال شده است. علاقهمندان میتوانند به صورت آزاد در جشنواره حضور پیدا کنند و از آثار هنرمندان حوزه مقاومت بهرهمند شوند.
ترویج فرهنگ مقاومت و تربیت نسل جدید
برگزاری همزمان کارگاههای آموزشی برای نسل نو و تمرکز بر تربیت فیلمسازان جوان در کنار معرفی آثار متنوع، از جمله اهداف کلیدی این دوره جشنواره است. برگزارکنندگان امید دارند که این رویداد، بستری مناسب برای ترویج مولفههای نوین فرهنگ مقاومت از طریق مدیوم سینما فراهم آورد.