تجهیز ۲۲ نقطه در گلستان به فناوری 5G

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، غلامعلی شهمرادی در گفتوگو با خبرنگاران اظهارکرد: شدت امواج دکلهای مخابراتی بسیار کمتر از حد خطرناک (۴۴۰ میکرووات بر سانتیمتر مربع) است و حتی از امواج مایکروویو خانگی نیز ضعیفتر است.
غلامعلی شهمرادی اظهار کرد: این تکنولوژی در سراسر جهان بهطور گسترده استفاده میشود و تحقیقات علمی هیچگونه خطر سلامتی را تأیید نکردهاند.
وی گفت: با وجود این مستندات، باورهای نادرست و شایعات در میان برخی شهروندان، مانع از پذیرش این فناوری شده و توسعه زیرساختها را با مشکل مواجه کرده است.
شهمرادی گفت: بلندمرتبهسازی در گرگان و دیگر شهرها، الگوی انتشار امواج را تغییر داده و دکلهای موجود را ناکارآمد کرده است.
وی افزود: برای رفع این مشکل، نیاز به بازطراحی نقشه دکلها و نصب سایتهای جدید داریم. در یک سال گذشته، ۲۰ تا ۳۰ سایت جدید در مناطق با پوشش ضعیف راهاندازی شده، اما ممانعتهای مردمی، این روند را کند کرده است.
مدیر مخابرات منطقه گلستان گفت:ورود فناوری نسل پنجم (۵G) به گلستان، افقهای جدیدی را برای خدمات دیجیتال، آموزش هوشمند و اینترنت اشیاء گشوده است.
به گفته شهمرادی، تاکنون ۲۲ نقطه در استان به فناوری ۵G مجهز شدهاند که گامی مهم در جهت بهبود کیفیت ارتباطات سیار است.
وی گفت: از سوی دیگر، پروژه ملی فیبر نوری بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی مخابرات گلستان در حال اجراست.
شهمرادی ادامه داد: تاکنون حدود ۱۳ هزار مشترک در گرگان و برخی شهرستانها، به شبکه فیبر نوری متصل شدهاند. این فناوری کیفیت و پایداری بسیار بالاتری نسبت به شبکههای مسی سنتی ارائه میدهد که بهدلیل سرقت کابلها، هزینههای بالای نگهداری و افت کیفیت، دیگر کارایی لازم را ندارند.