
دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزههای علمی و فرهنگی حرف برای گفتن دارد و صاحب خلاقیت و نوآوری است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی با دبیران انجمنهای علمی و دانشجویی و کانونهای فرهنگی استانهای تهران غرب، شرق و البرز با حضور دکتر محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، روسای واحدهای استانی و مراکز آموزشی استانهای تهران غرب، شرق و البرز در سالن همایشهای مرکز آموزش علمی کاربردی نیکوکاری رعد برگزار شد.
دکتر محمد علی اکبری طی سخنانی در این نشست اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی ارزان ترین، بهینهترین و باکیفیتترین محل آموزش مهارتی است و به دنبال بردن علم در صحنه عمل است بنابراین هدف دانشگاه صرفا تربیت دانشجویان باسواد نیست بلکه تربیت دانشجویانی است که در حین کسب دانش، مهارتهای لازم را کسب میکنند، فرهنگ حوزه فعالیت خود را بخوبی میشناسند و میتوانند در جامعه بخوبی نقش آفرینی کنند.
وی با بیان اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی مباحث فرهنگی از اهمیت ویژهای برخوردارند، گفت: وقتی یک دانش آموخته میخواهد در نقش یک متخصص یا کارآفرین وارد بازار کار شود، باید جامعه را بشناسد و فرهنگ و زبان بازار را بلد باشد و انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی دانشگاه بهترین جا برای آموختن و تمرین این قابلیتها است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از ملاکهای مهم ارزیابی دانشگاه از مراکز را فعالیتهای فرهنگی دانست و افزود: حداقل ۵ درصد از درآمد هر مرکز آموزش علمی کاربردی به فعالیتهای فرهنگی اختصاص دارد.
دکتر علی اکبری ادامه داد: فعالیتهای فوق برنامه بخشی از وظایف، ماموریت و تعهد دانشگاه برای تربیت فارغ التحصیلان مورد نیاز کشور است و باید با فراهم کردن زمینه و تسهیل امکانات لازم فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی را تقویت کنیم.
وی پختگی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، دلسوزی آنها نسبت به مملکت و احساس تعلق نسبت به دانشگاهی که در آن درس میخوانند را برای همه دست اندرکاران دانشگاه روحیه بخش خواند و افزود: دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزههای علمی و فرهنگی حرف برای گفتن دارد و صاحب خلاقیت و نوآوری است؛ بنابراین استعداد آنها نباید محدود به کلاس درس باشد و همه ما باید در جهت نمایش توانمندی دانشجویان دغدغه داشته باشیم و زمینه حضور آنان را در عرصههای مختلف فراهم کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه از اساتید دانشگاه خواست به دانشجویان درخصوص فعالیتهای فرهنگی و دانشجویی مشاوره بدهند چرا که جهت دهی به فعالیتهای فرهنگی با حضور یک راهنمای شایسته میتواند منجر به نتایج موثرتری شود.
دکتر علی اکبری کسب ۵ مقام ملی در جشنواره رویش وزارت علوم را افتخاری برای دانشگاه جامع علمی کاربردی دانست و گفت: با توجه به حضور پرشور دانشجویان علمی کاربردی در عرصههای مختلف و کسب این افتخارات ادامه دار خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: باتوجه به ظرفیتهایی که مراکز علمی کاربردی دارند، هر مرکزی میتواند در حوزه فعالیت تخصصی خود، یک برند ملی باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان سخنانش دانش آموختگان را سرمایه و مبلغ همیشگی دانشگاه دانست و افزود: تاسیس انجمن دانش آموختگان دانشگاه در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حال انجام است تا ارتباط دانشگاه با دانش آموختگان همواره برقرار باشد.
در ابتدای این نشست، ۷ نفر از دبیران انجمنهای علمی دانشجویی و کانونهای فرهنگی استانهای تهران غرب، شرق و البرز به بیان نقطه نظرات و پیشنهادت خود پرداختند.
تجلیل از خانواده شهید خدمت در حادثه پلاسکو، شهید امیرحسین داداشی دانشجوی فداکار مرکز آموزش علمی کاربردی آتشنشانی و عضو کانون هلال احمر و اجرای ورزش زورخانهای توسط دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی فدراسیون پهلوانی از دیگر برنامههای این مراسم بود.
در حاشیه این مراسم، دکتر علی اکبری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی و هیات رییسه دانشگاه از غرفههای دستاورد انجمنهای علمی دانشجویی و کانونهای فرهنگی مراکز آموزشی استانهای تهران غرب، شرق و البرز بازدید و با دانشجویان دیدار و گفتوگو کردند.