آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۶۱۲
یادداشت دانشجویی|

سیاحت وزیر و گم گشته‌ای به نام شفافیت

شفافیت هم سیره ثقلین است هم سیره و تفکر امامین انقلاب و هم یک تجربه موفق حکمرانی در بسیاری از کشور‌های دنیا. آیا می‌شود نظر و خواست ولی جامعه که مشارکت مردم در امور کشور است، بدون شفافیت و آگاه کردن آنها از امور کشور محقق گردد؟ ماموریتیِ خانم وزیرِ راه همراه خانواده درجه یک و درجه دو و ...، یک مصداق و مثال از اهمیت و ضرورت وجود شفافیت در حکمرانی است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-مهدی مهدیان؛ ماموریتیِ خانم وزیرِ راه همراه خانواده درجه یک و درجه دو و ...، یک مصداق و مثال از اهمیت و ضرورت وجود شفافیت در حکمرانی است، تا زمانی که ارکان حکومت به جز مسائل نظامی و امنیتی شفاف در پیشگاه مردم قرار نگیرد داستان سوء استفاده‌ها و افشاگری‌ها ادامه دارد، تا وقتی که جلسات مهم و تصمیم ساز کشور مانند جلسات کمیسیون‌های مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و انواع شورا‌ها و جلسات دیگر شفاف به سمع و نظر مردم نرسد رانت و لابی و فساد همچنان باقی می‌ماند، تا زمانی که وام‌های بانکی به صورت شفاف در زمان تخصیص برای عموم مردم منتشر نشود، صف طولانی وام ازدواج همچنان پابرجا است.

 

شفافیت هم سیره ثقلین است هم سیره و تفکر امامین انقلاب و هم یک تجربه موفق حکمرانی در بسیاری از کشور‌های دنیا است، چه کسی ضرورت‌های زمامداری را از فرزند ابوطالب بهتر تشخیص می‌دهد که فرمود: «أن لاأحتجز دونکم سراً إلا فی حرب» من هیچ چیز به جز اسرار نظامی را پنهان نمی‌دارم.

 

تا کی باید سرمایه مردمی و مقبولیت و محبوبیت نظام اسلامی که با خون هزاران جوان پاک آبیاری شده است، هزینه سو استفاده‌ها و سو تفاهمات برخی از مسئولین شود؟

آیا می‌شود نظر و خواست ولی جامعه که مشارکت مردم در امور کشور است، بدون شفافیت و آگاه کردن آنها از امور کشور محقق گردد؟

آیا تجربه‌هایی نظیر ماجرای فیدیلیتی‌ها، ماجرای سیسمونی گیت، ماجرای چای دبش، ماجرای بانک آینده و ایران مال، ماجرای سفر قطب جنوب معاون رییس جمهور، ماجرای تصمیم ارز ۴۲۰۰ تومانی و به تازگی ماجرای سفر چند صد میلیونی خانم وزیر به کیش با امکانات دولتی برای عبرت و اصلاح ساختار غلط عدم شفافیت کافی نیست؟

آیا مسئولان با این سبک زندگی‌های متضاد و بیگانه با توده‌های مردم توقع مقاومت و حمایت از آنان در برابر مشکلات اقتصادی را دارند؟

 

نکند خدای نخواسته برخی مسئولین ما گرفتار هشدار فرزند مولود کعبه حسین بن علی شدند که فرمود: «النَّاسُ عَبِیدُ الدُّنْیَا وَ الدِّینُ لَعِقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ»، مردم بنده دنیایند و دین بر سر زبان شان است.

نکند خدای نخواسته نسخه‌های نهج البلاغه را فقط مخصوص توده‌ها و مستضعفین جامعه صادر می‌کنند و برخی از مسئولین از آبشخور و سبک زندگی و بلاغت اموی زیست می‌کنند؟

هرچه بیشتر می‌گذرد و بیشتر تماشا می‌کنم، بیش‌تر دلمان برای علی تنگ می‌شود، جهان ما تشنه بازگشت علی است.

" ان الله مع الصابرین "

 

*مهدی مهدیان، عضو فعال عرصه اقتصادی مجمع دانشجویان مطالبه گر بسیج دانشجویی استان اصفهان

*انتشار یادداشت‌ها به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار