
هیأت اندیشهورز میراث فرهنگی، موتور محرک صنعت گردشگری است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو؛ سید محمدرضا هاشمی شنبه شب در کارگروه اندیشه ورز میراث فرهنگی استان با انتقاد از عدم معرفی پتانسیلهای گردشگری خراسان جنوبی در سطح کشور، خاطرنشان کرد: باید گنجینههای فرهنگی پر افتخار خراسان جنوبی را به نسل جدید منتقل کنیم و از گذشتگانمان غافل نشویم.
به گفته وی؛ این استان پدران علوم مختلفی دارد که در معرفی آنان کم لطفی شده، درحالی که باید سالانه چند اقدام مفید و خوب در این زمینه انجام شود.
وی با اشاره به شناسایی بالغ بر دو هزار اثر تاریخی و وجود بیش از هزار اثر ثبت ملی و ۱۰ اثر ثبت جهانی استان که در سطح کشور بی نظیر است، گفت: با توجه به استمرار خشکسالی باید حوزه گردشگری در راستای توسعه اقتصادی استان مورد توجه ویژه قرار گیرد.
استاندار با بیان اینکه بازدیدهای میدانی از ظرفیتهای مختلف میراث فرهنگی و گردشگری استان در دستور کار است، اظهار داشت: باید در قالب نمایشگاههای کوتاه مدت و بلندمدت، بازار فروشی مناسبی برای صنایع دستی استان فراهم شود.
هاشمی از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خواست؛ پروژههای اولویت دار حوزه میراث فرهنگی را احصا کرده و برای اجرا به فرمانداران ابلاغ کند.
به گفته وی؛ برای معرفی ظرفیتهای مختلف استان به خصوص گنجینههای فرهنگی باید دانشگاه بیرجند هم پای کار بیاید.
استاندار با اشاره به تخریب ارگ بهارستان بیرجند، متذکر شد: اگر اولویت با حفاظت از ارگ بهارستان است، آب منطقهای با میراث فرهنگی در قالب تفاهمنامهای حفاظت از این میراث تاریخی را تعیین تکلیف کنند.
وی تأکید کرد: طی جلسه ای با مدیریت معاون عمرانی استانداری، راهکارهای لازم برای حفاظت از ارگ بهارستان ارائه شود.
هاشمی دیوان ابن حسام خوسفی را دریایی از فکر و اندیشه دانست و گفت: نباید در حوزه میراث فرهنگی تک بعدی حرکت کنیم، بلکه باید در کنار معرفی آثار تاریخی و صنایع دستی، مفاخر، مشاهیر و بزرگان استان نیز به نسل جوان معرفی شوند.