آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۱۵۶

امکان تصحیح اطلاعات مالیاتی مؤدیان فراهم شد

سازمان امور مالیاتی کشور با هدف تحقق حکمرانی داده و عدالت مالیاتی، سامانه واکنش به اطلاعات موضوع ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم را در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی راه‌اندازی کرد. با راه‌اندازی این سامانه، فرآیند بررسی اطلاعات مالیاتی شفاف‌تر، سریع‌تر و کارآمدتر خواهد شد و مودیان قادر خواهند بود بدون نیاز به طی کردن مراحل پیچیده، اطلاعات خود را مدیریت کنند.
امکان تصحیح اطلاعات مالیاتی مؤدیان فراهم شد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سازمان امور مالیاتی کشور با هدف تحقق حکمرانی داده و عدالت مالیاتی، سامانه واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر را در درگاه ملی خدمات الکترونیک مالیاتی راه‌اندازی کرد.

این سامانه برای تسهیل فرآیند تأیید یا رد اطلاعات مالیاتی طراحی شده و مودیان می‌توانند با ورود به my.tax.gov.ir و انتخاب گزینه مربوطه، نسبت به پذیرش یا عدم پذیرش اطلاعات اقدام کنند.

این اقدام در راستای تحول دیجیتال نظام مالیاتی کشور صورت گرفته و هدف اصلی آن تکریم ارباب‌رجوع و بهینه‌سازی فرآیند درآمد‌های مالیاتی است.

با راه‌اندازی این سامانه، فرآیند بررسی اطلاعات مالیاتی شفاف‌تر، سریع‌تر و کارآمدتر خواهد شد و مودیان قادر خواهند بود بدون نیاز به طی کردن مراحل پیچیده، اطلاعات خود را مدیریت کنند.

محمد قانع پسند فومنی، معاون فناوری سازمان امور مالیاتی، در این خصوص گفت: سامانه واکنش ذی‌نفع نه‌تنها باعث تسریع رسیدگی به اطلاعات مالیاتی خواهد شد، بلکه عدالت مالیاتی را تقویت کرده و اعتماد میان سازمان و مودیان را افزایش می‌دهد.

فومنی تصریح کرد: پیش از این، اگر اطلاعات مالیاتی اشتباهی ارسال می‌شد، اثبات آن بر عهده مودیان بود، اما اکنون با این سامانه، مودیان می‌توانند بی‌واسطه اطلاعات را تصحیح کنند و روند رسیدگی به مالیات را تسهیل کنند.

در حال حاضر، این سامانه امکان تجمیع و تفکیک داده‌های بارنامه‌های جاده‌ای دریافتی از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای را فراهم کرده و قرار است در آینده سایر اطلاعات مرتبط با ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر نیز به آن افزوده شود.

با این تحول دیجیتال، دیگر نیازی به پیچیدگی‌های اثبات مالیاتی نیست، بلکه عدالت و شفافیت جایگزین آن خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار