آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۲۷۳

لزوم اجرای دقیق سیاست‌های زنان و خانواده در گام دوم انقلاب

عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش تاریخی زنان در اسلام و اهمیت قیام الهی بر ضرورت مطالبه‌گری و اجرای کامل سیاست‌های مصوب تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کبری خزعلی عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سلسله‌نشست‌های تربیت کنشگر تخصصی زن و خانواده، به تشریح نقش زن در تمدن اسلامی، وظایف کنشگران اجتماعی و الزامات حکمرانی دینی پرداخت.

وی با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم، آغاز انقلاب اسلامی را حرکتی الهی دانست و تصریح کرد: تمام شکست‌ها یا به‌دلیل فقدان قیام بوده یا به‌خاطر این بوده که قیام‌ها برای خدا نبوده‌اند. در دوره زمینه‌سازی ظهور، غفلت و بی‌توجهی، بزرگ‌ترین گناه محسوب می‌شود.

وی با اشاره به نقش تاریخی و پررنگ زنان مسلمان، حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) را به‌عنوان الگوهایی تمام‌عیار معرفی کرد و افزود: در بزنگاه‌های تاریخی، زنان نقشی ایفا کردند که حتی مردان قادر به انجام آن نبودند. امروز نیز زنان موظف‌اند همان نقش‌آفرینی را ادامه دهند.

خزعلی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در نظام جمهوری اسلامی برای ارتقاء جایگاه زنان، اظهار داشت: «جایگاه پیش‌بینی‌شده برای زنان در ساختار نظام، در هیچ کشور دیگری دیده نمی‌شود. ایجاد شورای فرهنگی اجتماعی زنان و ستاد ملی زن و خانواده، بخشی از این اقدامات است.»

وی ضمن انتقاد از ضعف در اجرای این سیاست‌ها، خاطرنشان کرد: در حوزه اجرا و نظارت کوتاهی کرده‌ایم. مطالبه‌گری و پیگیری وظیفه کنشگران زن است. قانون و سیاست به‌قدر کافی داریم باید از طریق مطالبه‌گری قانونی، دستگاه‌ها را وادار به رعایت حقوق زنان در عرصه‌های مختلف از جمله اشتغال، تحصیل، زایمان و خانواده کنیم.

وی همچنین به سند سیاست‌های خانواده و جمعیت اشاره کرد و بر ضرورت اجرای کامل و بی‌وقفه این سند تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با جدیت موانع را برطرف کنند تا این سیاست‌ها به نتیجه برسد.

گفتنی است این نشست با هدف توانمندسازی و تربیت نیروهای متخصص در حوزه زن و خانواده برگزار شد و سلسله‌نشست‌های دیگری با موضوعات مرتبط ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار