آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۶۰۱
در آیین اختتامیه جشنواره‌های ادبی، هنری یوسف، افتخار من، فانوس و کنگره شعر؛

سردار امیریان: هنرمندان تهران جایگاه مهم این استان در جنگ را روایت کنند

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه توقع داریم هنرمندان تهرانی جایگاه مهم این استان در جنگ را به درستی روایت کنند، گفت: تولیدات هنری دفاع مقدس سرنوشت انسان‌ها را تغییر می‌دهد لذا هنرمندان و آثارشان جایگاه ویژه‌ای دارند که باید از آنها حمایت صورت گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه جشنواره‌های ادبی، هنری "یوسف، افتخار من، فانوس و کنگره شعر" ویژه استان تهران صبح امروز (دوشنبه) با حضور سردار مهدی امیریان مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و جمعی از اهالی قلم و رسانه در سالن هویزه موزه برگزار شد.

در ابتدا، سردار مهدی امیریان مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس یک نهاد حاکمیتی است که وظیفه حمایت از هنرمندان و آثار تولیدی در بخش‌های مختلف دفاع مقدس را دارد، اظهار داشت: سازمان‌های مختلف ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مسوولیت حفظ و نشر دفاع مقدس را برعهده دارند لذا هر سازمان جشنواره‌هایی را برای زنده و پویا نگه‌داشتن چرخه تولید تدارک دیده که هر کدام ابتدا در بخش استانی برگزار می‌شوند.

مدیر عامل موزه ملی انقلاب‌اسلامی و دفاع‌مقدس تصریح کرد: جشنواره‌ها بهانه‌ای برای شناسایی استعداد‌های جدید هستند که در کنار آن وظیفه نشر آثار را دربر می‌گیرند لذا با اینکه هر جشنواره وظیفه‌ای دارد ولی مهمترین وظیفه ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کار برای تاریخ و نسل‌های آینده است؛ نسلی که ممکن است آنها را نبینیم.

وی به جایگاه مهم تهران در دوران دفاع مقدس پرداخت و با بیان اینکه توقع از هنرمندان تهرانی روایت این جایگاه مهم است، عنوان کرد: معتقدیم هنرمندان تهران پیشران‌های ترویج فرهنگ دفاع مقدس در سراسر کشور هستند و تولیدات آنها مورد بهره‌برداری و الگو قرار می‌گیرد؛ این تولیدات ارزشمند سرنوشت انسان‌ها را تغییر می‌دهد لذا باید به بعد محتوایی و فرمی آن توجه ویژه داشت.

سردار امیریان گفت: اثرگذاری و شأن استان تهران در دوران دفاع مقدس برکسی پوشیده نیست لذا توقع ارتقای کمی و کیفی آثار دفاع مقدس از هنرمندان استان تهران بیشتر است و انتظار داریم این استان همان جایگاه و اثرگذاری که در دفاع مقدس داشت، در اثار هنری و ادبی نیز نمود پیدا کند تا تهران در قله باشد.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آثار هنرمندان دفاع مقدس را پیش برنده و پیش رونده دانست و گفت: این نقش و الگو برای هنرمندان تهرانی باید حفظ و ارتقاع داده شود؛ هرچند ما در انتشار و توزیع عقب‌ماندگی داریم، اما باید از ابزار‌های جدید در این خصوص استفاده کنیم لذا در همین راستا ما تولیدات تخصصی دفاع مقدس را حمایت و منتشر می‌کنیم.

وی دفاع مقدس را بی‌نیاز از غلو و بزرگویی دانست و تاکید کرد: روایت دفاع مقدس باید یک روایت دقیق، درست و بدون غلو باشد لذا همگی وظیفه دارین این حقایق را درست و دقیق و همان‌طوری که بوده است، بگوییم چراکه دفاع مقدس ما بزرگ است و نباید دخل و تصرف در آن داشته باشیم.

امیریان تاثیرگذاری معارف دفاع مقدس را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: با کار‌هایی که ما از دفاع مقدس تولید می‌کنیم مسیر زندگی بسیاری تغییر پیدا می‌کند لذا این تولیدات که سرنوشت انسان‌ها را تغییر می‌دهند را باید مهم بدانیم و نسبت به آنها ارزش‌گذاری صورت گیرد.

سپس، علیرضا عسگری سرپرست معاونت فرهنگی موزه در سخنانی با بیان اینکه رویکرد جشنواره‌های استانی به نوعی کشف استعداد‌های جوان است، اظهار داشت: جشنواره‌های استانی ما در حوزه دفاع مقدس طی سال‌های اخیر با رشد کمی و کیفی خوبی همراه بوده است.

وی در ادامه به تشریح بخش‌های "یوسف، افتخار من، فانوس و کنگره شعر" پرداخت و تاکید کرد: جشنواره‌های استانی آغاز یک راه برای مسیر فرهنگی و هنری هنرمندان جوان است که از برگزیدگان این رویداد درخواست می‌کنیم ما را در ادامه راه همراهی کنند.

در بخش دیگر این مراسم الهه ایزدی لابیدی داستانک "نشانی" برگزیده جشنواره یوسف را خواند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار