
با عاملان آتشسوزی جنگلها برخورد قاطع میشود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید وحید موسویان، دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد در نشست با برخی از اعضای ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد بر پیشگیری و مقابله با آتش سوزی جنگلها و مراتع بر لزوم فرهنگ سازی و آموزش پیشگیری از ایجاد حریق در عرصههای طبیعی تاکید کرد.
وی در این جلسه که با حضور مجموعههای مدیریت بحران استانداری، منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست در دادستانی مرکز استان تشکیل شد، اظهار کرد: از اولویتهای اصلی ما حفاظت از طبیعت، محیط زیست و پیشگیری از آتش سوزی این عرصهها است.
دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: آموزش، ترویج و فرهنگ سازی و پیشگیری از آتش سوزی باید با جدیت دنبال شود و پویش «نه به آتش سوزی» با همکاری صدا و سیما میتواند بسیار مفید باشد.
وی همچنین بر عزم دستگاه قضائی در برخورد قاطع با عاملان تخریب طبیعت و محیط زیست و به خصوص آتش سوزیها تاکید کرد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: اکثر همه آتش سوزیهای جنگلهای این استان عامل انسانی دارند و به صورتهای عمدی یا غیر عمدی به وجود می آیند.
علیرضا نیکروز اظهار کرد: از همکاری فعال و مستمر دستگاه قضائی در همه حوزهها و به خصوص پیشگیری و اطفا حریق تقدیر میکنیم.
سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد سطح این استان را منابع طبیعی تشکیل میدهد، گفت: متأسفانه در فصل کنونی مهمترین عامل حریق در عرصههای طبیعی استان، بی احتیاطی کشاورزان در آتش زدن بقایای محصولات زراعی و سرایت این آتش به جنگلها و مراتع است.
مجید نظری بر لزوم ترویج و فرهنگ سازی خودداری از سوزاندن باقیمانده محصولات کشاورزی بعد از برداشت محصول، تاکید کرد و افزود: در راستای آموزش و آگاه سازی عموم مردم در حفاظت از منابع طبیعی و پیشگیری از حریق، پویش نه به آتش سوزی جنگلها و مراتع را با همکاری صدا و سیمای مرکز استان در حال اجرا داریم.
وی همچنین از احداث ۴۵۰ کیلومتر آتش بر در سطح عرصهها خبر داد و بیان کرد: شناسایی عرصههای مستعد حریق، طرح هر دهیار یک جنگلبان، آموزش مردم و جوامع محلی، تشکیل و تجهیز تیمهای اطفا حریق و افزایش حضور و مراقبت دیدبانها را از دیگر برنامههای این اداره کل برای پیشگیری از آتش سوزیها است.