
کد خبر:۱۲۶۶۸۵۴
دستور رئیس قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده ترور یک قاضی در شیراز
رئیس قوه قضاییه با صدور پیامی ترور احسان باقری قاضی شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری ۲ شیراز حین عزیمت به محل کارش را تسلیت گفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از قوه قضاییه، حجتالاسلام محسنی اژهای در پیام خود ضمن طلب مغفرت برای قاضی باقری، از خداوند برای خانواده او خواستار صبر و اجر شد.
رئیس دستگاه قضا همچنین به مقامات قضایی ذیربط در استان فارس دستور مؤکد داد تا با همراهی و همکاری عوامل امنیتی و انتظامی، تمامی ابعاد این حادثه جنایتکارانه را مورد بررسی و ارزیابی جدی قرار دهند و عامل یا عاملین این اقدام را در اسرع وقت، وفق موازین قانونی تحت تعقیب، محاکمه و کیفر قرار دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.