آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۸۶۹
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

سیمایی: دانشگاه آزاد عضو هیئت امنای ایرانداک می‌شود

وزیر علوم گفت: در راستای همگرایی با دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستم که باید در هیئت امنای ایرانداک تغییراتی ایجاد کنیم، البته این پیشنهاد اولیه است و هنوز کارشناسی نشده است و این است که دانشگاه آزاد اسلامی عضو هیئت امنای ایرانداک شود تا بتوانیم از امکانات هم دیگر به صورت متقابل استفاده کنیم.

سیمایی: دانشگاه آزاد عضو هیئت امنای ایرانداک می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ حسین سیمایی وزیر علوم در حاشیه سااگرد دانشگاه آزاد اسلامی که دومین روز از آن صبح امروز (سه‌شنبه، ۶ خرداد ۱۴۰۴) در سالن شهید مطهری برگزار شد، در جمع خبرنگاران، درباره دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: نمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوب بود و با دیدن آن به ساماندهی آموزش و کیفیت در دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارتر شدم. منتهی هنوز ارزیابی بیرونی روی صحنه وجود ندارد که آیا برنامه های خوبی که تدوین شده و سامانه های متعددی که طراحی شده است چگونه عمل می کند.

 

وی افزود: مقداری بی اطلاع هستیم، اما دوره ما به صورت مشخص طبق سیاست‌گذاری که بنده تعریف کرده ام تعامل سازنده، گفت و گو و همکاری هم افزایی است. هم افزایی به این معنا که رابطه دوسویه است و نمی توان گفت که ما نشسته ایم تا شما نیازهای خود را از ما تقاضا کنیم، اینطور نیست و در مقابل وزارت علوم از توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی حتما استفاده می کند.

 

سیمایی گفت: به دکتر طهرانچی عرض کردم که نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی پس از پایان سه روز همایش پابرجا باشد تا مدیران وزارت علوم از آن بازدید کنند و گفت و گویی صورت بگیرد.

 

وزیر علوم با اشاره به هم افقی وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: در دولت چهاردم دو هیئت ممیزه به تعداد هیئت ممیزه های وزارت علوم اضافه شد. اما این تعداد کافی نیست و دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن بیش از ۲۰ هزار عضو هیئت علمی با ۴ هیئت ممیزه نمی تواند تقاضاهای استادان خود را پاسخ دهد و این ممکن است موجب نارضایتی شود و حقوق استادان به تعویق بیوفتد؛ بنابراین قول دادم که تعداد هیئت ممیزه های دانشگاه آزاد اسلامی را با رعایت استانداردها توسعه دهم.

 

سیمایی، بیان کرد: در توافقی با دکتر طهرانچی به این نتیجه رسیدیم که توسعه کمی را متوقف کنیم؛ چرا که این توسعه باعث عدالت آموزشی و دسترسی همگان به درس خواندن شده است که از جمله افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید. اما، بخش دولتی و بخش غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی باید حتما وارد مرحله کیفیت شوند، بدون کیفیت بی رغبتی جامعه به دانش آموختگی افزایش می یابد. کیفیت نیروی توانمند و ماهر می سازد و آن را وارد بازار کار می کند و همین بهره درس در تولید و صنعت و خدمات و کشاورزی را افزایش می دهد.

 

وزیر علوم اضافه کرد: از بین المللی شدن دانشگاه ها استقبال می کنیم که ابعاد مختلفی مانند تاسیس شعبه های دانشگاه در کشورهای خارجی، تبادل استاد و دانشجو، مشاوره های فناوری و آموزشی و پژوهشی و ... را شامل می شود و دانشگاه آزاد اسلامی هم می تواند به این ترتیب اقدامات خود را عملیاتی کند.

 

سیمایی تاکید کرد: چیزی که مهم است، این است که حیثیت علمی کشور را در خارج از کشور حفظ کنیم، یعنی تولید مدرک نکنیم تا اگر فردی از جمهوری اسلامی در خارج از کشور مدرک کسب می کند بتواند با دانش اموختگانی که از کشورهای دیگر مدرک کسب می کنند، رقابت کند.

 

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای مشابهت سازی، اطلاعات خود را در اختیار ایرانداک قرار نمی دهد تا بتوانیم از رساله ها و پایان نامه استفاده کنیم و این گلایه از سوی وزارت علوم است.

 

سیمایی تاکید کرد: در راستای همگرایی با دانشگاه آزاد اسلامی معتقد هستم که باید در هیئت امنای ایرانداک تغییراتی ایجاد کنیم، البته این پیشنهاد اولیه است و هنوز کارشناسی نشده است و این است که دانشگاه آزاد اسلامی عضو هیئت امنای ایرانداک شود تا بتوانیم از امکانات هم دیگر به صورت متقابل استفاده کنیم.

 

وی تاکید کرد: ISC دارای شاخص هایی است، دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه بزرگی است و رتبه بندی نیازمند اطلاعات است که اگر اطلاعات دانشجویان و اعضای هیئت علمی و بخش پژوهش و فناوری را داشته باشیم به رتبه بندی اضافه خواهند شد.

 

سیمایی بیان کرد: همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت علوم بیشتر خواهد شد؛ چرا که هر چه از هم فاصله بگیریم اختلافات توسعه می یابد و تمام زیر نظامان باید سیاست های کشور را با کمک یکدیگر پیش ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار