آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۸۸۳

حبیبا: شفافیت و مستند سازی تمامی فعالیت‌های مرتبط با جذب دانشجویان بین‌المللی

معاون وزیر علوم گفت: سازمان امور دانشجویان از هیچ تلاشی برای دست‌یابی به هدف ماده ۹۳ برنامه هفتم پیشرفت مبنی بر جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی دریغ نخواهد کرد و در این راستا نیازمند همکاری نهاد‌ها و همکاران امور کنسولی دانشگاه‌ها اس

حبیبا: شفافیت و مستند سازی تمامی فعالیت‌های مرتبط با جذب دانشجویان بین‌المللی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان؛ حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در نهمین نشست مسئولان امور کنسولی دانشگاه‌های کشور که به میزبانی دانشگاه خوارزمی در حال برگزاری است؛ گفت: نمایندگان کنسولی دانشگاه‌ها به نوعی کلیددار دروازه‌های ورود به بازار عرضه توانمندی‌های علمی و فناوری در برابر متقاضیان نشستن بر کرسی‌های دانشگاهی از سایر کشور‌های دنیا هستند و این نقش بسیار مهم است، زیرا می‌تواند، ایران را در چرخه و مسیر تحولات علمی و فناوری دنیا قرار دهد.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بدون شک ویترین بازار علم و دانش از مقوله‌ای به نام فرهنگ می‌گذرد؛ اظهار کرد: این مقوله، می‌تواند جاذبه و دافعه قوی برای ورود به بازار علم و دانش ایجاد کند که مسلماً برخورد و رفتار مناسب، ارائه خدمات مناسب، سرعت در ارائه خدمات، تکریم و آیین مهماندوستی و مهمان‌نوازی که مختص فرهنگ کشور ما است، همگی در جذب خدمات گیرندگان این بازار بسیار موثر خواهد بود.

 

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه در راستای خدمت رسانی بهتر، سریع‌تر و مبتنی بر حفظ کرامت دانشجو شایسته است مطابق فرهنگ ایرانی اسلامی رأفت و کرامت را لحاظ کنیم؛ تصریح کرد: علاوه بر سرعت عمل و دقت با در نظر گرفتن منافع و امنیت ملی کشور می‌توان از ابزار‌ها و روش‌های مراقبتی و محافظتی به نحو مطلوب و دقیق بهره برد تا به طور کامل از نفوذ و رسوخ موارد امنیتی از این مسیر ممانعت و جلوگیری کرد. البته در این راستا همکار‌های دقیق و مبتنی بر چارچوب‌های قانونی با نهاد‌های ذیربط محافظتی و انتظامی و امنیتی نیز بسیار مورد اهمیت است.

 

وی با تاکید بر شفافیت و مستند سازی تمامی فعالیت‌های مرتبط با جذب دانشجویان بین‌المللی، بیان کرد: بازار جذب دانشجویان خارجی به لحاظ مالی بازار وسوسه‌انگیزی است و پتانسیل و ظرفیت گلوگاه فساد شدن را دارد بنابراین باید کاملاً مراقب بود تا آفت وسوسه‌های مالی گریبانگیر سیستم اداری به ویژه محیط‌های آکادمیک نشود، زیرا آنها را ناکارآمد می‌سازد.

 

حبیبا تصریح کرد: سازمان امور دانشجویان و وزارت علوم در همکاری با نهاد‌های ناظر، قضائی و امنیتی شدیداً با هر گونه فساد مالی احتمالی در این حوزه برخورد می‌کند و هیچ‌گونه‌ای مسامحه‌ای در برخورد با خاطیان احتمالی نخواهد داشت هر چند که باور داریم قریب به اتفاق پرسنل و کارکنان دانشگاه‌ها از این اتهامات مبرا هستند.

 

معاون وزیر علوم با اشاره به همکاری با نیروی انتظامی، واجا و وزارت امور خارجه گفت: در این همکاری‌ها دو موضوع بسیار مهم شامل: تمرکززدایی و سپردن امور کنسولی به دانشگاه‌های مادر در استان‌ها و موضوع دیگر دیجیتالی نمودن کلیه امور از طریق سامانه‌های سجاد، میخک و سخا به انجام رسید.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان با اشاره به اینکه تحصیل دانشجویان سایر کشور‌ها در دانشگاه‌های کشور نشانه پیشرفت و توسعه علمی و فناوری است؛ خاطرنشان کرد: این پیشرفت، پایه و اساس سایر پیشرفت‌ها محسوب می‌شود به طوری که به مرجعیت علمی و در نهایت افزایش قدرت دیپلماسی علمی می‌انجامد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار