آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۳۳۰

ساماندهی صنعت چای، منافع همه ذی‌نفعان را تضمین می‌کند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در این نشست، مشکلات چایکاران را یکی از دغدغه‌های مهم استاندار گیلان دانست و بر لزوم همکاری و همفکری دستگاه‌های مختلف برای ارائه طرح‌ها و برنامه‌های عملیاتی در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشستی به منظور بررسی و رفع مشکلات چایکاران و راه‌های تکمیل زنجیره ارزش تولید چای با حضور «ذاکر استقامتی» مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان، «علی لقمانی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، مدیر تعاون اداره کل، رییس اتاق تعاون استان، رییس اتاق بازرگانی و جمعی از تولیدکنندگان و مدیران کارخانجات چای استان گیلان، در اداره کل برگزار شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در این نشست، مشکلات چایکاران را یکی از دغدغه‌های مهم استاندار گیلان دانست و بر لزوم همکاری و همفکری دستگاه‌های مختلف برای ارائه طرح‌ها و برنامه‌های عملیاتی در این زمینه تأکید کرد.

لقمانی با بیان اینکه با ساماندهی صنعت چای در گیلان همه ذینفعان این بخش منتفع خواهند شد افزود: مسایل و مشکلات نباید مشمول زمان شوند و باید با پذیرش وجود مشکل با عزم و اراده به دنبال حل آن باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، بسیاری از چالش‌های جدی استان نظیر کمبود نیروی کار و تقاضای کارفرمایان برای جذب اتباع بیگانه را حاصل کم توجهی و عدم رسیدگی به موقع دانست و تصریح کرد: مسایل و مشکلات با گذشت زمان مضاعف می‌شوند و در صنعت چای نیز این موضوع صادق است لذا باید با جدیت در راستای رفع مشکلات پیش روی تولید و فروش این محصول استراتژیک در استان گام برداریم.

وی با اشاره به وضعیت موجود و خواسته‌های تولیدکنندگان، الگوی تعاونی را به عنوان یک راهکار کاربردی برای رفع مشکلات چایکاران و تکمیل زنجیره ارزش تولید این محصول معرفی کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه پیشنهاد تشکیل تعاونی تأمین نیاز کارخانجات چای را مطرح و مزیت‌های این تعاونی را تشریح کرد.

وی در همین راستا گفت: این تعاونی می‌تواند ضمن تامین منافع تولیدکنندگان چای از واردات آن؛ به بهبود شرایط تولید، کاهش هزینه‌ها، افزایش کیفیت محصولات، بازاریابی، فروش و صادرات چای کمک کند و با ایجاد یک شبکه منسجم بین چایکاران و کارخانجات، امکان تأمین نیازهای تولیدکنندگان به صورت بهینه‌تر فراهم خواهد شد.

در ادامه این نشست، تولیدکنندگان و مدیران کارخانجات چای نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص چالش‌های موجود و راهکارهای ممکن برای بهبود وضعیت چایکاران مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار