آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۹۴۹۰

سامانه کالابرگ الکترونیکی بدون هیچ اختلالی در حال فعالیت است

مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتشار خبری مبنی بر ایجاد اختلال در سامانه کالابرگ الکترونیکی را تکذیب کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تکدیب انتشار خبری مبنی بر ایجاد اختلال در سامانه کالابرگ الکترونیکی اعلام کرد: بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه مرتبط به طرح کالابرگ الکترونیکی بدون هیچ اختلالی در حال ارائه خدمت به مردم است.

مشمولین دریافت کالابرگ الکترونیکی همچنان تا پایان خرداد ماه سال جاری می‌توانند به صورت تدریجی با مراجعه به فروشگاه‌های متصل به این طرح ملی خرید خود را انجام دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار