آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۰۵۳
پس از بهبود نسبی؛

«عنایت بخشی» از بیمارستان مرخص شد

عنایت بخشی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از ۶ خرداد به دلیل ضعف جسمانی در بیمارستان امام حسین (ع) بستری بود از بیمارستان مرخص شد.
«عنایت بخشی» از بیمارستان مرخص شد

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون که در روز‌های اخیر به‌دلیل عارضه کلیوی در بیمارستان بستری شده بود امروز از بیمارستان مرخص شد.

کیانوش گرامی بازیگر سینما با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرامش این خبر را تأیید کرد.

شایان ذکر است که این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون از ۶ خرداد به دلیل ضعف جسمانی در بیمارستان امام حسین (ع) بستری بود.

عنایت بخشی در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر در فیلم «شاه نقش» بازی کرد و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل را دریافت کرد.

این هنرمند باسابقه با کارگردانان متعددی همچون ابراهیم گلستان، بهرام بیضایی، علی حاتمی، امیر نادری، مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی و داوود میرباقری سابقه همکاری داشته‌است. وی کار سینما را با بازی در فیلم «آقای هالو» (۱۳۴۹) به کارگردانی «داریوش مهرجویی» آغاز کرد و پس از آن در آثار متعددی ایفای نقش‌کرد.

از جمله آثار سینمایی وی می‌توان به «ستارخان» (۱۳۵۱)، «تنگنا» (۱۳۵۲)، «تنگسیر» (۱۳۵۲)، «مسلخ» (۱۳۵۲)، «گوزن‌ها» (۱۳۵۳)، «سناتور» (۱۳۶۳)، «شکار» (۱۳۶۶)، «مسافران» (۱۳۷۰)، «روز واقعه» (۱۳۷۳)، «مسافر ری» (۱۳۷۹)، «سگ‌کشی» (۱۳۷۹) اشاره‌کرد.

در کارنامه هنری وی بازی در مجموعه‌های تلویزیونی همچون «مرد اول» (۱۳۵۵)، «سربداران» (۱۳۶۲)، «سایه همسایه» (۱۳۶۵)، «امام علی» (۱۳۷۵)، «پهلوانان نمی‌میرند» (۱۳۷۶)، «ولایت عشق» (۱۳۷۹) و «ریحانه» (۱۳۸۴) به چشم می‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار