آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۳۴۱

مصرف برق از مرز ۶۰ هزار مگاوات عبور کرد

شرکت توانیر اعلام کرد: مصرف برق کشور، روز گذشته به ۶۰ هزار و ۹۳۳ مگاوات رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد افزایش داشته است.
مصرف برق از مرز ۶۰ هزار مگاوات عبور کرد

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بنا بر اعلام شرکت توانیر حداکثر، مقدار تقاضای مصرف برق در روز سه‌شنبه، ۱۷ خرداد به ۶۰ هزار و ۹۳۳ مگاوات رسید.

بنا بر این اعلام، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد افزایش و در مقایسه با روز قبل ۱۳ درصد کاهش یافته است.

شرکت توانیر از هموطنان خواست تا کولر‌های آبی و گازی خود را در حالت دور کُند و دمای ۲۵ درجه تنظیم کنند، همچنین توصیه می‌شود استفاده صحیح از وسایل سرمایشی و روشنایی در زمان اوج مصرف روزانه (۱۲-۱۷) و اوج مصرف شبانه (۱۹-۲۲) رعایت شود. استفاده از تجهیزات پرمصرف مانند لباسشویی، اتو و ... بهتر است به اواخر شب و اوایل صبح موکول شود تا به پایداری شبکه برق در این روز‌ها کمک بشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار