آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۳۸۱
رئیس دانشکدگان کشاورزی دانشگاه تهران:

عدم باور بخش خصوصی به توانمندی دانشگاه، مانع توسعه ملی است

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با انتقاد از عدم باور بخش خصوصی به توانمندی‌های دانشگاه این مسئله را عامل اصلی ناکارآمدی زنجیره صنعت، جامعه و دانشگاه در تولید ثروت و پیشرفت کشور دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،محمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی ظهر امروز در نخستین گردهمایی توسعه همکاری‌های صنعت، جامعه و دانشکدگان که روز سه‌شنبه در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در کرج برگزار شد، اظهار کرد: صنعت، جامعه و دانشگاه، یک حاکمیت و زنجیره بهم پیوسته هستند که حرکت هماهنگ آن‌ها، فرصت‌های تولید و پیشرفت را برای کشور رقم می‌زند.

ابراهیم‌زاده موسوی با اشاره به عملکرد پژوهشی و تحقیقاتی موفق دانشکدگان در پنج سال گذشته که آن را در رتبه دوم پس از ترکیه قرار داده است و گفت:  فراتر از افتخارات علمی، انتظار می‌رود که این دانشکدگان در تعامل با بخش خصوصی، به تولید ثروت در کشور بینجامد.

وی مشکل اصلی در عدم کارکرد مناسب این زنجیره را عدم باور بخش خصوصی به توانایی‌های دانشگاه دانست وافزود: بخش خصوصی هنوز به این باور نرسیده است که می‌تواند مشکلات خود را توسط دانشگاه و پژوهشگران حل کند، به خصوص در حوزه امنیت غذایی و کشاورزی که دانشگاه به عنوان یک راه‌حل و کمک علمی مؤثر دیده نمی‌شود.

وی با ذکر مثال‌هایی از توانمندی‌های دانشگاهیان در زمینه تولید و توسعه فناوری گلخانه‌ای که قادر به تولید ۸۰۰ تن محصول با حداقل مصرف آب هستند، از عدم توجه به توسعه دانش و حل مسئله در تخصیص ارز و تنظیم بازار انتقاد کرد.

ابراهیم‌زاده موسوی افزود: بهره‌گیری از توانایی‌های دانشگاه در کنار بخش خصوصی، باعث عمومی شدن دانش، کاهش هزینه و توسعه کشور خواهد شد.

رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در پایان به عملکرد مثبت حاکمیت در اختصاص منابع مالی و اهمیت به علم و فناوری اشاره کرد و بر لزوم استفاده بهینه از این فرصت برای ارتقای تعامل بین دانشگاه و بخش خصوصی تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: با وجود پیشرفت‌های خوب دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی در این زمینه، لازم است که بخش خصوصی و دانشگاه به صورت یکپارچه با یکدیگر تعامل داشته باشند.

وی با تأکید بر ظرفیت، توان علمی و نیروی انسانی بی‌نظیر کشور، ابراز داشت که نباید به سطح جایگاه علمی و دستاوردهای فناورانه کشورهای دیگر غبطه خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار