بزودي چهره خائنان در لباس خادمان نمايان مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۵۵
نماينده هشترود:

بزودي چهره خائنان در لباس خادمان نمايان مي‌شود

نماينده هشترود با بيان اينكه تحمل انحراف از خط و راه امام (ره) و شهدا را نداريم، گفت: بزودي جريانات انحرافي كه خود را پشت شعارهاي به ظاهر فريبنده پنهان كرده‌اند، براي ملت شناخته مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، غفار اسماعيلي در نطق خود در صحن علني مجلس با بيان اين مطلب كه در سال جهاد اقتصادي بايد تمامي اقدامات ما مبتني بر مباني علمي و اصولي باشد، گفت: جهاد در گفتمان ديني ما از بار معنايي ويژه‌اي برخوردار است به همين دليل نامگذاري سال 90 تحت عنوان «جهاد اقتصادي» تكليف سنگيني را به عهده آحاد ملت، بويژه مسئولان مي گذارد.
 
اين نماينده اصولگراي مجلس اضافه كرد: جهاد اقتصادي صرفاً تلاش اقتصادي نيست و ما بايد به دور از برخوردهاي شعاري زمينه تحقق جهاد اقتصادي در عرصه‌هاي مختلف را فراهم كنيم و تشكيل همايش‌ها، با هزينه‌هاي گزاف چاره ساز نخواهد بود.

وي با تاكيد بر افزايش منابع درآمدي كشور افزود: ما بايد هزينه‌ها را اولويت بندي كرده و با سپردن كار به اهلش، كشور را با هزينه كم و بهره وري بالا اداره كنيم.

اسماعيلي داشتن استراتژي در سال جهاد اقتصادي، عزم ملي، نگاه جامع علمي متوازن و وحدت و همدلي را از جمله راهكارهاي تحقق جهاد اقتصادي همراه با رعايت مصالح و منافع كشور دانست و ادامه داد: در پرتوي رعايت اين موارد است كه مي توان به منويات مقام معظم رهبري در خصوص جهاد اقتصادي جامعه عمل پوشاند.

اين نماينده اصولگرا افزود: اصلاح سيستم اقتصادي، اجراي صحيح هدفمندي يارانه‌ها و اجراي اصل 44 قانون اساسي عوامل موثر در راستاي بهره وري و ايجاد اشتغال در سال جهاد اقتصادي است.

وي در ادامه نطق خود در صحن علني مجلس در تذكري خطاب به دولت تصريح كرد: ادغام وزارتخانه‌ها عاملي مهم در تحول اقتصادي است، اما اقدام شتابزده عاملي براي سردرگمي بدنه دولت است و تصميم گيران كشور را با مشكل روبرو مي كند.

اسماعيلي در ادامه نطق خود ادامه داد: جهاد اقتصادي بايد در سنوات آينده نيز ادامه يابد و ما بايد به عنوان امت واحده با تبعيت از ولايت گام‌هاي بزرگي در راستاي شكوفايي كشور برداريم؛ چرا كه در راستاي وحدت امت و ولايت است كه كشور همواره به توفيقات بزرگ نائل آمده است.

عضو فراكسيون اصولگرايان در ادامه به فرمايش مقام معظم رهبري در شيراز اشاره و با بيان اين مطلب كه همانطور كه ايشان فرمودند اجازه انحراف در انقلاب را نمي دهيم، گفت: ما به هيچ عنوان تحمل انحراف در راه امام و شهداء را نداريم و با تبعيت از رهبري مطمئن هستيم كه بزودي جريانات انحرافي كه با شعارهاي فريبنده خود را پنهان كرده‌اند، نمايان خواهد شد و چهره خائنان در لباس خادمان به ملت معرفي مي شوند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار