
کد خبر:۱۲۷۳۶۰۰
شیفتهای پخت نان در تهران افزایش یافت
عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه شیفتهای پخت نان افزایش است، گفت: محدودیتی برای تامین آرد مورد نیاز نانوایان برای پاسخگویی به تقاضای مردم وجود ندارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امیر کرملو، عضو هیئت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی در گفتوگویی اظهار داشت: بر اساس تصمیمی که در استانداری تهران عرضه نان در نانواییها افزایش یافته است و محدودیتی برای تامین آرد نوانایان وجود ندارد، به همین منظور شیفتهای پخت نان افزایش یافته است.
وی افزود: به نانوایان اعلام شده است که مردم هر چقدر نان بخواهند در اختیار آنها قرار دهند و نگرانی بابت تامین آرد نداشته باشند.
عضو هییت مدیره اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه هیچ دغدغهای برای تأمین آرد نانوایان وجود ندارد ادامه داد: هیچ محدودیت یا مشکلی برای تأمین نان مورد نیاز مردم وجود ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.