آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۰۴۵

خبرچاق کن دشمن نباشید/ خبرهای فوری تر در حیفاست نه شهران

در بحبوحه پاسخ کوبنده ایران به رژیم صهیونیستی و فرود موشک‌ها بر پالایشگاه‌های حیفا و تل‌آویو، برخی رسانه‌های داخلی، رسالت خبری را قربانی ممبرگیری و هیجان کاذب کرده‌اند؛ آن‌هم با برجسته‌سازی آتش‌سوزی شهران به‌جای تمرکز بر دستاوردهای راهبردی «وعده صادق ۳». این خطای راهبردی در روایت‌سازی، در میانه جنگ رسانه‌ای دشمن، نه‌تنها غیرحرفه‌ای بلکه بازی در زمین صهیونیسم رسانه‌ای است. جنگ، جای شکلات و سلبریتی‌بازی نیست؛ روایت، خود جبهه است.
خبرچاق کن دشمن نباشید/ خبرهای فوری تر در حیفاست نه شهران

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو با پیش رفتن شرایط جنگی و امواج وعده هایی که صادق شده  بر سر دشمن فرو می‌ریزند برخی رسانه ها ممبرگیری را بر رسالت خبری شان، ترجیح داده اند. درست در زمانی که موشک های ایرانی و دست بلند ایران در حیفا و تل آویو بر پالایشگاه های دشمن نواخته می شوند، برخی از رسانه ها بجای پرداختن به جزئیات حمله موفقیت آمیز ایران، ترجیح داده اند که بیشتر تمرکز خروجی هایشان را بر آتش سوزی در انبار نفت شهران بگذارند.

ذوق زدگی برخی رسانه های داخلی در بزرگ نمایی سوختن انبار نفت شهران بسیار زننده و غیر حرفه‌ای است و نوعی بازی کردن در زمین دشمن است، مشخصا در جنگ نه حلوا خیر میکنند و نه شکلات پخش میکنند! بجای پرداختن به نابود شدن پالایشگاه نفت حیفا به سوختن نفت در شهران پرداخته‌اند! در جنگ روایت ها که گاها دشمن حتی از فیلم های برخورد موشک های ایرانی به اراضیاشغالی بر علیه ما استفاده میکند هر یک خبر اشتباه و یا زاویه دار موجب تغییر روایت میشود!

نفت مواد قابل اشتعالی است که خاموش کردن آن نیاز به زمان زیاد دارد و تا زمانی که کامل سوخته نشود آتش آن خاموش نمیشود نمونه آن آتش سوزی در بندرعباس که خاموش کردن آن را با مشکلات متعدد مواجه کرده بود. آتش وعده صادق در پالایشگاه حیفا میسوزد و همچنان روشن می ماند. 

نباید مرغ همسایه را غاز دید و مهمتر آنکه نباید رسالت خبری را به ممبر و فالوور فروخت آنهم در شرایط جنگی. آنهم با دشمنی که در جنگ رسانه ای ابزار شانتاژ و شایعه و عملیات روانی را برعلیه شهروندان استفاده می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار