آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۹۱۸۶

تکذیب خبرسازی رسانه‌های وابسته به صهیونیست‌ها درباره رئیس زندان اوین

مرکز رسانه قوه قضاییه با رد برخی خبرسازی‌ها رسانه‌های وابسته به صهیونیست‌ها درباره رئیس زندان اوین اعلام کرد: طبق مستندات موجود در زمان وقوع حمله به زندان اوین، فرزادی به همراه یک تیم بازدیدکننده از بند‌های زندان در حال بازدید بوده است.
تکذیب خبرسازی رسانه‌های وابسته به صهیونیست‌ها درباره رئیس زندان اوین

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو از قوه قضاییه، طبق اعلام روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران، خبرسازی رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی با گذشت ۶ روز از وقوع فاجعه حمله به زندانیان ادامه دارد و در جدیدترین ادعای صورت گرفته در یک خبرسازی ادعا شده است پیش از وقوع حمله به زندان اوین یک حساب کاربری در واتساپ به فرزند رئیس زندان اوین در مورد این مهم اطلاع‌رسانی کرده و در پی تماس فرزند فرزادی با او، رئیس زندان قبل از وقوع حمله زندان را ترک کرده بوده است.

طبق مستندات موجود در زمان وقوع حمله فرزادی به همراه یک تیم بازدیدکننده از بند‌های زندان در حال بازدید بوده است.

به نظر می‌رسد انتشار این دروغ‌ها تلاشی کور در جهت منحرف کردن افکار عمومی در فاجعه حمله به زندانیان اوین از سوی صهیونیست‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار