آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۲۰۳

غارهای نمکی زیرزمینی می‌توانند هفته‌ها انرژی پاک را ذخیره می‌کنند

غارهای نمکی زیرزمینی می‌توانند به باتری‌های عظیمی تبدیل شوند که هفته‌ها انرژی پاک را ذخیره می‌کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برای تخلیه انرژی، حباب‌های هوای فشرده به سمت محفظه‌ای پر از آب رها می‌شوند. با انبساط هوا، آب از طریق یک توربین رانده می‌شود که برای تولید برق می‌چرخد. AugWind می‌گوید که تأسیسات نمایشی آن، راندمان رفت و برگشت ۴۷٪ را مدیریت می‌کند؛ راه‌اندازی تجاری آن باید راندمانی بیش از ۶۰٪ داشته باشد. گفته می‌شود سیستم AirBattery می‌تواند برای دهه‌ها بدون هیچ گونه تخریب و حداقل هزینه‌های جاری کار کند.

معرفی AirBattery، ذخیره انرژی چند هفته‌ای

این شرکت قصد دارد اولین تأسیسات تجاری AirBattery خود را در آلمان بسازد و انتظار دارد تا سال ۲۰۲۸ آن را راه‌اندازی کند. شرکت Augwind تخمین می‌زند که بیش از ۴۰۰ غار نمکی مناسب فقط در آلمان وجود دارد که هر کدام ظرفیت ذخیره هوای فشرده‌ای را دارند که می‌تواند بین ۳ تا ۸ گیگاوات ساعت برق تولید کند. همه این غار‌ها روی هم رفته می‌توانند معادل ۶۵٪ از مصرف برق سالانه آلمان را ذخیره کنند.

هنوز کار‌های زیادی هست که باید از فهرست کار‌های انجام‌شده خط زده شود: آگویند باید توافقات خود را با تاجران انرژی و مالکان این غار‌های نمکی نهایی کند، مجوز‌های لازم برای تأسیسات تجاری خود را دریافت کند و طراحی سیستم ایرباتری را نهایی کند.

شرکت Augwind می‌گوید که مرکز آزمایشی AirBattery به راندمان رفت و برگشت ۴۷ درصد دست یافته است - در صورت راه‌اندازی تجاری، این رقم به بالای ۶۰ درصد خواهد رسید.

شرکت Augwind می‌گوید که مرکز آزمایشی AirBattery به راندمان رفت و برگشت ۴۷ درصد دست یافته است - در صورت راه‌اندازی تجاری، این رقم به بالای ۶۰ درصد خواهد رسید. انرژی آگویند

و اگرچه به نظر می‌رسد که این فناوری از نظر تأثیر زیست‌محیطی مزایایی نسبت به ذخیره‌سازی برق آبی پمپ‌شده و باتری‌های لیتیوم-یونی دارد، اما هنوز مشخص نیست که در طول عمر ۵۰ ساله پیش‌بینی‌شده AirBattery، چه نوع هزینه ذخیره‌سازی ترازشده (LCoS) را باید انتظار داشت. این رقم، هزینه کل واقعی ذخیره‌سازی انرژی در کل طول عمر یک سیستم ذخیره‌سازی، از نصب تا بهره‌برداری است. این به ما درک بهتری از مقایسه AirBattery با سایر سیستم‌های LDES می‌دهد.

همچنین شایان ذکر است که چین اخیراً در حال بررسی ذخیره‌سازی انرژی هوای فشرده با استفاده از غار‌های نمکی نیز بوده است و این کشور حدود ۲۰۰۰ غار نمکی دارد. صرف نظر از اینکه این موضوع چگونه به نظر می‌رسد، من نمی‌توانم از ایده استفاده از غار‌های زیرزمینی غول‌پیکر به عنوان باتری شگفت‌زده نشوم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار