آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۲۵۱

۸۸۸ مرکز درمانی قم با تأمین اجتماعی قرارداد دارند

مدیر درمان تأمین اجتماعی قم گفت: ۸۸۸ مرکز درمانی، پزشک و موسسه تشخیصی درمانی با تأمین اجتماعی قرارداد دارند که باعث افزایش دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی در استان شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید مهدی محصل مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: با تأمین منابع مالی مورد نیاز از سوی دولت و سازمان تأمین اجتماعی، از ابتدای هفته جاری تاکنون ۱۴۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد بابت اسناد بررسی‌شده تا پایان اسفندماه ۱۴۰۳ پرداخت شده است.

وی افزود: در ادامه روند پرداخت‌ها، مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد تا پایان اسفند ۱۴۰۳ به مبلغ بیش از ۴۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشکان، مراکز پاراکلینیک و درمانگاه‌ها نیز به مبلغ بیش از ۸۵ میلیارد تومان تسویه شده که در مجموع بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان را شامل می‌شود.

محصل با بیان این‌که این پرداخت‌ها نقش مؤثری در ارتقای کیفیت خدمات درمانی و افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان دارد، تصریح کرد: خدمت‌رسانی در مراکز ملکی و طرف قرارداد همچنان به‌صورت عادی ادامه دارد، اما پرداخت به‌موقع مطالبات به تسهیل ارائه خدمات و بهبود زیرساخت‌های درمانی کمک شایانی می‌کند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی قم با اشاره به آمار‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳، جمعیت استان قم حدود یک‌میلیون و ۴۳۵ هزار نفر برآورد شده که از این تعداد بیش از ۴۱۰ هزار و ۸۹۶ نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند؛ به عبارتی بیش از ۶۰ درصد جمعیت استان از خدمات این سازمان بهره‌مند می‌شوند.

وی ادامه داد: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان قم در بخش درمان مستقیم با یک بیمارستان ملکی و سه پلی‌کلینیک تخصصی شامل مراکز بوعلی، ۲۲ بهمن و دکتر غرضی فعال است و خدمات بستری نیز از طریق بیمارستان امام رضا (ع) با ۱۲۵ تخت مصوب و ۱۱۸ تخت فعال ارائه می‌شود.

محصل در پایان گفت: در بخش درمان غیرمستقیم نیز این مدیریت با ۸۸۸ پزشک، مؤسسه و مرکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد است که موجب افزایش دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی در سطح استان شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار