آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۲۰۱
نگاهی به مصاحبه رئیس جمهور

سریال ادامه‌دار نگاه خوش‌بینانه به مذاکره با آمریکا/آقای رئیس جمهور کاش حرف ترامپ را تکرار نمی‌کردید

در گفت‌وگوی اخیر رئیس‌جمهور ایران با تاکر کارلسون، مجری معروف آمریکایی، برخی اظهارات وی به‌ویژه در خصوص آمریکا و اسرائیل، سوالات جدی را در پی داشته است. رئیس‌جمهور در این مصاحبه، از بازگشت صلح به منطقه از سوی آمریکا سخن گفت اما اظهار نظر مستقیمی در شراکت آمریکا در جنایت نداشت. این اظهارات که در تضاد با سیاست‌های اصولی انقلاب اسلامی و شعارهای بنیادین نظام قرار دارد ...
سریال ادامه‌دار نگاه خوش‌بینانه به مذاکره با آمریکا/آقای رئیس جمهور کاش حرف ترامپ را تکرار نمی‌کردید

ذبح منافع ملی در یک مصاحبه/آقای رئیس جمهور دشمن‌شادمان کردید!

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بارها گفته‌اند و شنیده‌ایم که ملتی که تاریخ خود را فراموش کند، محکوم به تکرار آن است اما بعد از گفتگوی روز گذشته رئیس جمهور با مجری مطرح آمریکایی دریافتیم که گاهی انسان می‌تواند نه تاریخ صد سال قبل خود بلکه رویدادهای هفته اخیر خود را نه فراموش بلکه از قلم بیاندازد.

رئیس جمهور روز گذشته با تاکر کارلسون مجری مطرح آمریکایی گفت‌وگویی حدود نیم ساعته انجام داد.علی رغم انتقاداتی که به فرم و کیفیت بد تصویر و قاب‌بندی تصویر رئیس جمهور توسط تیم رسانه‌ای نهاد ریاست جمهوری می‌توان داشت، اما باید گفت برخی از گزاره‌هایی که توسط پزشکیان در این مصاحبه مطرح شد بیش از آنکه دارای اشکال محتوایی باشد، خطرناک است!

یکی از مهم‌ترین این گزاره‌ها گزاره "جداسازی رژیم و آمریکا در جنایت علیه ملت ایران"است.پزشکیان در حالی که آمریکا برای اولین بار پس از انقلاب به طور مستقیم به ایران تجاوز نظامی کرده و تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای را بمباران کرده است هیچ حرفی از این جنایات نزده و صرفا می‌گویید نتانیاهو بمب را بر روی میز منفجر کرد» تازه همه این تجاوزگری‌های آمریکا صرفا در این جنگ بدون در نظر گرفتن حمایت‌های اطلاعاتی و لجستیکی  و حتی تسلیحاتی آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر است.

شریعت و نهج‌البلاغه را فراموش کرده‌اید؟

آقای پزشکیان چگونه می‌توانید فتوای مراجع علیه ترامپ از سمت مراجع را که صرفا یک بیانیه‌ی محکومیت تلقی کنید در حالی که به صراحت در شریعت بیان شده که حکم محارب مرگ است؟آیا شریعت و نهج‌البلاغه صرفا تا جایی که در مناظرات از آن بهره بگیرید آنتن می‌دهد و وقتی مراجع در مقابل تهدیدهای رسمی طرف مقابل که مستقیما متوجه جان رهبر انقلاب بود، این فتاوای غیرت‌مندانه را صادر کردند، با تقلیل دادن آن در حد یک بیانیه، می‌خواهید بستری برای گفتگوی مجدد با دشمن قسم‌خورده ملت ایران فراهم کنید؟

نگاه خوش‌بینانه به آمریکا

بیان این نکته که رئیس جمهور آمریکا می‌تواند امنیت و صلح را به منطقه بازگرداند توسط جناب پزشکیان در حالی که نیروهای امدادی در حال آوار برداری از برخی از منازل مسکونی بمباران شده در تهران توسط رژیم صهیونیستی و حامی غربی آن هستند، چه پیامی جز این دارد که نگاه خوش‌بینانه و غیرواقعی به آمریکایی که پایگاه‌های نظامی‌اش را به قصد جنگ‌افروزی در سرتاسر غرب آسیا گسترانیده است، در بدنه دولت و مشاورین آقای پزشکیان رسوخ کرده و با گوشت و پوست دولت آمیخته شده است؟! آقای دکتر باید به شما تبریک گفت زیرا با گفتن این نکته با رئیس جمهور آمریکا متفق‌القول و هم نظر هستید.دقیقا چند ساعت پس از گفتگوی شما که آمریکا را باعث ایجاد صلح در منطقه دانستید، دونالد ترامپ هم آن را تایید کرد و گفت:«با رهبری ترامپ، اسرائیل می‌تواند صلحی در سطح گسترده با تمام کشورهای خاورمیانه برقرار کند.»

جناب رئیس جمهور! باید متاسف بود که حضرتعالی برای تبیین شعار مرگ بر آمریکا بدترین و نامتناسب‌ترین پاسخ را انتخاب کردید. شما گفتید منظور مرگ بر آمریکا نه مردم آمریکاست و نه مقامات آن بلکه مرگ بر کشتار و جنایت است و این پاسخ یعنی متناقض‌ترین پاسخ با سیاست‌های قطعی رهبر انقلاب.مگر غیر از این است که رهبری چند سال قبل برای تبیین شعار مرگ بر آمریکا فرمودند:«مرگ بر آمریکا مشخصا یعنی مرگ بر ترامپ، جان بولتون و پمپئو»

 

کد ویدیو

فرصتی که هدر رفت!

نکته دیگری که نباید از غافل شد، انتخاب «تاکر کارلسون» به عنوان مجری این گفتگو به دلیل سوابق این فعال رسانه‌ای و اثرگذاری آن بر پایگاه اجتماعی دونالد ترامپ صورت گرفته و می‌توان این نکته را به عنوان معدود نکات مثبت آن دانست؛ اما این اثر در صورتی حاصل می‌شد که خروجی آن مثبت بوده باشد اما با در نظر گرفتن چنین خروجی‌ای، نه تنها نمی‌توان توقع داشت که اثر مطلوب را بگذارد بلکه باید منتظر نتایج عکس آن در هواخواهان ترامپ باشیم. فرصتی که رئیس جمهور می‌توانست از آن به نحو احسن برای تبیین خطوط قرمز نظام و دفاع از منافع ملی استفاده کند اما به بدترین شکل ممکن هدر رفت.

البته نباید فراموش کرد اظهارات مسئله‌دار آقای رئیس جمهور مسبوق به سابقه بوده است؛ هنوز فراموش نکرده‌ایم که سال گذشته مسعود پزشکیان در اولین حضور خود در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، اظهاراتی تعجب برانگیز و به بیان دقیق‌تر، هزینه‌زا درباره مذاکرات و نوع مواجهه با رژیم صهیونیستی داشت. بیان این جمله که اگر طرف مقابل سلاح خود را زمین بگذارد، ما نیز سلاح خود را زمین می‌گذاریم، به خوبی نشان داد که فضای ذهنی رئیس جمهور، چقدر با واقعیت فضای بین‌الملل فاصله دارد. آن هم دقیقا چند هفته پس از ترور اسماعیل هنیه در قلب پایتخت!

متاسفانه باید گفت که دنیایی که در ذهن رئیس جمهور و اطرافیان او ساخته شده، با واقعیت‌های موجود، تفاوتی بنیادین دارد. چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، فاصله واقعیت موجود در صحنه بین‌الملل با سانتی مانتالیسم ذهنی از زمین تا آسمان است و ای کاش تا دیر نشده و حداقل برای حفظ منافع ملی، بازنگری جدی در حلقه نزدیکان و مشاوران سیاسی جناب پرزیدنت صورت بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار