آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۲۴۶

راه‌اندازی پویش «دانشگاه تهران به وسعت ایران»

پویش «دانشگاه تهران به وسعت ایران؛ به پای ایران» برای تقویت روحیه ملی و ثبت روایت‌های دانشگاهیان از همبستگی و ایستادگی در بحران‌ها در دانشگاه تهران راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، در روزگاری که ملت ایران بار دیگر طنین ایستادگی و همبستگی را در دل خود می‌شنود، دانشگاه تهران با راه‌اندازی پویش «دانشگاه تهران به وسعت ایران؛ به پای ایران» می‌کوشد تا آینه‌دار صلابت، خرد و عشق به میهن در عرصه دانشگاهی باشد.

این پویش با هدف پاسداشت رشادت‌ها، تقویت غرور ملی، مستندسازی احساسات و تجربه‌های دانشگاهیان، و ایجاد پیوندی عمیق میان دانشگاه تهران و جامعه‌ی ملی ایران طراحی شده است. شرکت در این پویش برای تمامی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا پایان مردادماه ۱۴۰۴ ارسال کنند.

محور‌های محتوایی پویش شامل تجربه‌های دانشگاهیان از جنگ ۱۲ روزه، بیان احساسات شخصی در بحران، نمونه‌های همبستگی اجتماعی، بازتاب غرور ملی، روایت‌های ایستادگی و مقاومت، نقش دانشگاه در مواجهه با بحران‌ها و نیز نگاه امیدبخش به آینده است.

مشارکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های متنوعی همچون پوستر‌های گرافیکی یا تایپوگرافیک، ویدیو‌های کوتاه، موشن‌گرافی و انیمیشن، و دل‌نوشته‌ها یا متون ادبی ارسال کنند. آثار باید اصیل و تولیدی باشند و در صورت استفاده از زبان‌های غیرفارسی، زیرنویس فارسی نیز افزوده شود.

آثار از طریق سامانه فرنما به نشانی https://society.dmsrt.ir، ایمیل Cultural@ut.ac.ir، یا از طریق پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران (تلگرام، اینستاگرام و ایتا) قابل ارسال است.

برترین آثار این پویش با داوری انتخاب می‌شوند و ۵ اثر به عنوان برگزیده و ۵ اثر شایسته تقدیر انتخاب و به نحو شایسته تقدیر خواهند شد.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را علاوه بر ارسال رسمی، در صفحات شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی نیز منتشر کرده و با استفاده از هشتگ‌هایی مانند #به_پای_ایران و #دانشگاه_تهران_به_وسعت_ایران در ترویج پیام این پویش سهیم باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار