لطفا پارادایمهای شرافت و مردانگی را بیش از این وارونه نکنید؟!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، متن نامه ۳۵ نفر از اساتید امضا کننده نامه دانشگاه علامه طباطبایی درباره بیانیه جنجالی اخیر تعدادی از اساتید دانشگاهی برای مذاکره با آمریکا به شرح زیر است:
" و من امیدوارم که خدای تبارک و تعالی ما را بیدار کند و افراد ملت ما را بیدار کند. آنهایی که در خواب هستند، آنهایی که باز هم خواب میبینند، آنهایی که خواب امریکا را میبینند خدا بیدارشان کند ...
" صحیفه امام، جلد۱۹، صفحه ۲۴"
خطاب به جمعی از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی
در شرایطی که طی یک ماه گذشته امریکا و رژیم صهیونیستی علناً و با همکاری همهجانبه یکدیگر به کشور عزیزمان حمله کردند و بیش از هزار نفر از هموطنان ما در این تجاوز آشکار به شهادت رسیدند
ملت رشید و سرفراز ایران بار دیگر با پشتیباتی تاریخی و بینظیر خود از نیروهای مسلح و مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله خامنهای پایمردی و رشادت خود را در مسیر پاسداری از نظام و میهن اسلامی به گوش جهانیان رساند.
این حمایت و رشادت مردم رنجدیده میهنمان در شرایطی صورت میگرفت که در دهههای اخیر عدهای به ظاهر روشنفکر با دمیدن در شیپور تبلیغاتی برخی از رسانههای معاند و به ظاهر دوستدار ملت ایران تلاش کردند، تا مشکلات و معضلات اجتماعی و فرهنگی و اختلافات داخلی را به عاملی برای ایجاد شکاف میان مردم بزرگ ایران و حاکمیت تبدیل کنند.
پس جنگ به خوبی ثابت کرد که ملت ایران با وجود تمام این مشکلات استوار در راه حفظ اصل استقلال ملی و نظام اسلامی ایستادهاند.
اما در این میان اظهارات و فهم برخی از شما اساتید دانشگاه علامه طباطبایی از صحنه سیاسی فعلی در نامه اخیر جمعی از اساتید و اقتصاد دانان به رئیس جمهور به قدری پر ابهام و مایوس کننده است که لازم است به نکاتی چند در خصوص آن اشاره کنیم:
حالا که تصمیم گرفتید تا با قلم زدن در خون همکاران شهید و شریف خود به جای حمایت از ایستادگی ملت و نیروهای مسلح در برابر شقی و خونریزترین اقوام بشر در روی زمین بار دیگر برای نظام نسخه نشستن در مای میز مذاکره بنویسید بد نیست تا یاد آور شویم که حمله سگ هار رژیم آمریکا به خاک مقدس میهنمان دقیقا در شرایطی صورت گرفت که جمهوری اسلامی بار دیگر اثبات با اعتقاد خود به اصل دیپلماسی شرافتمندانه و نه مذاکره تحت تهدید و تحریم در آستانه دور ششم مذاکرات قرار داشت، و پیام صلحطلبی خود را به گوش جهانیان رساند.
چگونه میتوانید چشم خود را بر این سطح از مظلومیت و ظلم به ملت شریف ایران و نظام اسلامی ببندید و با نادیده گرفتن خون سرداران و دانشمندان همکار و شهید خود برای حرکت به سمت میز مذاکره با جانیان به بیگانگان پالس ضعف دهید و با پررنگ کردن اختلافات و مشکلات اجتماعی و سیاسی داخلی اینگونه انسجام ملی را خدشهدار کنید؟
در طول این دوازده روز، نه خبری از نامه چند صد نفره برای تقبیح این عمل بود و نه حتی عبرت از چرایی مذاکره با آمریکا!
بلکه اکنون بعد از گذشت چند هفته از آن حمله خصمانه، عدهای از اصطلاحا اقتصاددانان و اساتید کشور، خود را موظف دانستهاند بیانیهای نوشته و امضا کنند که این جنایت و سردرمداران آن، یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی را از هم جدا دانسته و بار دیگر با *طناب پوسیده مذاکره با آمریکا و اروپا کشور را به تله بیاندازند و آن را به عنوان تنها راه حل جلوه دهند*
گویی همه تجارب قبلی، یعنی افزایش تحریمها با وجود پایبندی ایران به تعهدات خود در برجام، پاره کردن برجام توسط ترامپ رئیس جمهور فعلی آمریکا، حمایت آمریکا و مذاکراتی که در میانه آن اسرائیل با اجازه و دستور آمریکا به ایران حمله کرد و مذاکرات با اروپا در میانه جنگ که با بمباران سایتهای هستهای ایران توسط آمریکا خاتمه یافت را در چشم بر هم زدنی فراموش کردهاند...
حضرات محترم
اگر جمهوری اسلامی ایران بار دیگر با طناب پوسیده پیشنهادی شما در چاه مذاکره افتاد و دشمنان خبیث این مرز و بوم مجددا با تله مذاکره به خاک عزیزمان برای زدن ضربه نهایی تجاوز کردند آن وقت چه نسخهای برای تغییر پارادایم و وضعیتی احتمالی خواهید داشت که در وهله اول استقلال ملی و تمامیت ارضی کشورمان را هدف قرار خواهد داد؟
انگار که جامعه علمی ما در خواب خوشی فرو رفته و چشمانش را به روی عدهای که خود را نماینده همه میدانند بسته است و به نظاره نشسته که چگونه با فتواهای بی در و پیکر خود کشور را به بیراهه میبرند.
خون همکاران شهید شما در دانشگاه شهید بهشتی هنوز خشک نشده که اینگونه ساکت به نظاره نشستهاید که بیایند و ساختههای انقلاب و کشورمان را خراب کنند و بروند!
آقایان و بانوان اساتید دانشگاه علامه طباطبایی حرفهای عدهای قلیل از همکارانتان را نشنیده و نخواندهاید که دم از تغییر پارادایم میزنند؟ این رخوت و انفعال از چه زمانی در وجودتان رخنه کرده که میدان را واگذار کردید؟
اسامی ۳۵ نفر از اساتید امضا کننده نامه مذکور در دانشگاه علامه طباطبایی:
۱. حمید آماده، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۲. لطفعلی بخشی، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۳. مهدی تکیه، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۴. نوشین ترکیان، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۵. مهدی جهرمی، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۶. مرتضی چینی چیان، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۷. محمود ختایی، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۸. محمد ستاری فر، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۹. مصطفی شریف، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد
۱۰. علی صادفی تهرانی، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۱۱. حسن طائی، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد
۱۲. حجت اله میرزایی، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۱۳. بهروز هادی زنوز، عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد
۱۴. قاسم انصاری رنانی، عضو هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری
۱۵. ایرج بابایی، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
۱۶. تهمورث بشیریه، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
۱۷. محمد حسین پناهی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۱۸. رضا پورطاهری، عضو دانشکده علوم ریاضی و رایانه
۱۹. علی خاکساری رفسنجانی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۲۰. حمید خالقی مقدم، عضو هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری
۲۱. ابوالفضل دلاوری، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
۲۲. غلامرضا ذکیانی، عضو هئیت علمی فلسفه
۲۳. محمد زاهدی اصل، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۲۴. حسین سلیمی، عضو هئیت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی
۲۵. محمد شیخی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۲۶. نصر اله غفاری هریوند، عضو هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری
۲۷. نعمت اله فاضلی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۲۸. محمد مهدی فرقانی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم ارتباطات
۲۹. کامران فیضی، عضو هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری
۳۰. جواد کاشانی، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
۳۱. ابوالفضل کزازی، عضو هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری
۳۲. غلامرضا لطیفی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم اجتماعی
۳۳. محمد ممقانی، عضو هئیت علمی دانشکده علوم ریاضی و رایانه
۳۴. رضا موسوی نیا، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی
۳۵. خیر اله هرمزی، عضو هئیت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی