سرانه آموزشی گیلان با بهره برداری ۳۵ مدرسه از میانگین کشوری بیشتر میشود

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی حقشناس استاندار گیلان غروب چهارشنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی استان که با حضور حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ملی و استانی در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با همراهی فرمانداران شهرستان های گیلان به صورت ارتباط تصویری برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای آموزشی در استان، افزود: با افتتاح پروژههای جدید در حوزه آموزش و پرورش در بازه زمانی یاد شده با ۱۷۰ کلاس آموزشی در نقاط مختلف استان، شاهد افزایش قابلتوجهی در سرانه فضای آموزشی گیلان خواهیم بود که از میانگین کشوری فزون تر می شود.
وی با قدردانی از اهتمام دولت برای پیگیری میدانی مسائل استانها گفت: سفرهای مستمر و شبانهروزی اعضای هیئت دولت به استانهای مختلف نشان میدهد که نگاه مسئولان به حل مسائل، کاملاً میدانی و مبتنی بر حضور در بطن مشکلات است.
استاندار گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مدارس کانکسی استان اظهار کرد: در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، ساماندهی مدارس کانکسی که بالای ۱۰ دانشآموز دارند، در اولویت قرار گرفته و تاکنون گامهای مهمی در این زمینه برداشته شده است.
حقشناس ضمن قدردانی از تلاشهای سازمان نوسازی مدارس کشور و مدیرکل نوسازی مدارس گیلان، تأکید کرد: باید ضمن ارائه اطلاعات دقیق درباره وضعیت آموزشی استان، راهکارهای مؤثر برای تکمیل گامهای باقیمانده ارائه گردد.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت املاک موجود برای مولدسازی گفت: گیلان به واسطه دارا بودن املاک با ارزش، از جمله استانهایی است که میتواند در مولدسازی جهش کند.
حمیدرضا خان محمدی تاکید کرد: منابع حاصل از مولدسازی، صرفاً باید در مسیر توسعه زیرساختهای آموزشی و فضاهای مکمل آن مانند سالنهای ورزشی تخصصی، استخر و امکانات رفاهی فرهنگیان هزینه شود.
وی با اشاره به جدیت استاندار گیلان برای تحقق نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی مورد تاکید رییس جمهوری، بیان کرد: با بهره برداری از ۳۵ مدرسه جدید با ۱۷۰ کلاس در قالب این نهضت تا پایان سال مالی ۱۴۰۴ (شهریور ۱۴۰۵) در استان، سرانه آموزشی گیلان به ۷.۷ افزایش و از میانگین کشوری بیشتر می شود.