
اجرای ۴۰ طرح بازآفرینی شهری در اردبیل آغاز شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، صمد علامه با بیان اینکه ۳۰ درصد جمعیت استان در بافتهای فرسوده زندگی میکنند، گفت: عمده بافتهای فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی استان در اردبیل، مشگین شهر و پارس آباد قرار گرفته که برای تثبیت حضور ساکنان در این مناطق تلاش می شود.
وی ادامه داد: طی سالهای اخیر با همکاری شهرداری ۶ هزار و ۵۶۰ پروانه ساختمانی در بافتهای فرسوده استان صادر شده و قرار است مدرسه، پایگاه بهداشت، کلانتری، سالن ورزشی و سایر تأسیسات مورد نیاز توسط دستگاهها در سکونتگاههای غیررسمی و بافتهای فرسوده احداث شود.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل همچنین با اشاره به توزیع قیر رایگان برای اصلاح معابر بافت فرسوده افزود: بیش از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن قیر رایگان در اختیار شهرداریهای استان قرار گرفته تا معابر بافت های فرسوده آسفالت شود.
علامه گفت: اصلاح و توسعه شبکه آب و فاضلاب، بهسازی معابر، هدایت آبهای سطحی، احداث گرمخانه، پارک محله و تکمیل مراکز بازآفرینی ملایوسف در اردبیل از جمله طرحها و اقدام مشترک بازآفرینی در سکونتگاههای غیررسمی شهر اردبیل است و با تصویب بستههای تشویقی ۱۹ بندی در حوزه کالبدی و نوسازی بافتهای فرسوده به ساکنان این مناطق خدمات بیشتری ارائه خواهد شد.
وی هدف از اجرای بازیافت شهری را ارتقای شاخصهای زیست سالم و با کیفیت شهروندان اعلام کرد و افزود: بافتهای فرسوده شهری نیازمند ساماندهی است تا با احیای آنها بهترین شرایط زندگی در همه نقاط شهر برای شهروندان فراهم شود.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل روند نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده در اردبیل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برای احیا و بازسازی واحدهای فرسوده شهری در این استان تسهیلات کمبهره اختصاص داده میشود و متقاضیان میتوانند تسهیلات مورد نظر را از بانکهای عامل دریافت کنند.