آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۲۳۵

۱۷۸۰ میلیارد ریال از مطالبات گندم‌کاران لرستان پرداخت شد

سرپرست غله لرستان گفت: خرید تضمینی گندم از خرداد شروع شده و تاکنون ۱۷۸۰ میلیارد ریال مطالبات کشاورزان پرداخت شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سعید دارابی اظهار کرد: تاکنون ۷۲ هزار تن گندم به صورت تضمینی در استان خریداری شده و پیش بینی می‌شود با توجه به وضعیت بارش‌ها این رقم از ۵۴۰ هزار تن سال قبل امسال به ۲۷۰ هزار تن کاهش یابد.

وی با تاکید بر اینکه خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تا پایان مهرماه ادامه دارد، افزود: طبق مصوبه شورای قیمت گذاری، خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی با قیمت ۲۵۰ هزار ریال و گندم دوروم ۲۱۰ هزار ریال تعیین شده و هم اکنون ۵۰ مرکز برای دریافت محصول کشاورزان فعال است.

سرپرست اداره‌ کل غله و خدمات بازرگانی لرستان در خصوص ظرفیت ذخیره سازی گندم نیز یادآور شد: ظرفیت استان ۸۵۰ هزار تن است که از این میزان، ۲۰۰ هزار تن ملکی و متعلق به اداره غله و مابقی بخش خصوصی است، بنابراین مشکلی برای سیلو و مکان ذخیره سازی محصول وجود ندارد.

دارابی ادامه داد: اداره کل غله با بسیج تمامی امکانات و نیروی انسانی خود و همچنین مباشران و تاسیسات ذخیره سازی، شرایط لازم برای جلب رضایت کشاورزان را فراهم کرده است و خرید توسط بخش های دولتی و خصوصی با رعایت کامل دستورالعمل‌های ابلاغی انجام می شود.

وی تاکید کرد: مدیران کارخانجات و سیلوهای بخش خصوصی باید ضمن رعایت دقیق مفاد کمی و کیفی قراردادهای ذخیره‌سازی از بروز مشکلات در این زمینه جلوگیری نمایند که به منظورخرید با کیفیت، بهینه‌سازی ذخیره‌سازی گندم و تسهیل انبارگردانی، کمیته‌های تخصصی خرید و ذخیره‌سازی برای تصمیم‌سازی در این بخش تشکیل شده است.

وی همچنین در خصوص میزان مصرف آرد در لرستان گفت: مصرف آرد در استان طی سال گذشته کاهش یافت که صرفه‌جویی اقتصادی معادل پنج هزار میلیارد ریال را به همراه داشته است.

دارابی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ میزان مصرف آرد در لرستان ۳۰۰ هزار تن بود که این رقم در سال گذشته، حدود ۲۵ هزار تن کاهش یافت و به ۲۷۶ هزار تن رسید که این امر موجب صرفه جویی اقتصادی شد.

وی همچنین در خصوص سهمیه نذورات هیات های مذهبی در ماه های محرم و صفر افزود: ۴۰۰تن برنج وارداتی با نرخ مصوب هر کیلوگرم ۴۵۰ هزار ریال درب انبار و ۱۰۰ تن شکر با نرخ ۴۶۳ هزار ریال به‌علاوه ۱۰ درصد ارزش افزوده (قیمت درب انبار) برای مصرف نذورات اختصاص یافته است.

این مسئول تصریح کرد: سهمیه استانی میزان برنج و شکر ویژه نذورات ماه‌های محرم و صفر با هماهنگی و ابلاغ سازمان جهاد کشاورزی تعیین شده و توزیع این اقلام از طریق عاملان مجاز صورت می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار