آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۰۵۹

بررسی چالش‌های توسعه پایدار ملی در کنگره همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت

پژوهشگاه مطالعات، فرهنگی، اجتماعی و تمدنی روز‌های ۲۴ و ۲۵ تیر جاری میزبان کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهبرد‌های نوین برای توسعه پایدار ملی خواهد بود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیست‌وهفتمین کنگره سراسری «همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی» با هدف تقویت ارتباط نظام‌مند میان دولت، دانشگاه، صنعت، جامعه و بخش خصوصی، روز‌های ۲۴ و ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ در پژوهشگاه مطالعات، فرهنگی، اجتماعی و تمدنی برگزار می‌شود.

مسعود شفیعی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیرکل دائمی کنگره و رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این رویداد ملی با همکاری جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه و پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، در محل پژوهشگاه برگزار خواهد شد.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: محور اصلی این کنگره، بررسی چالش‌ها و ارائه راهبرد‌های نوین برای توسعه پایدار ملی از طریق سخنرانی‌های کلیدی، نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های تعاملی خواهد بود.

دبیرکل دائمی کنگره خاطر نشان کرد: در این کنگره از اساتید، پژوهشگران، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، دفاتر ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه‌ها، مدیران شرکت‌ها، واحد‌های تحقیق و توسعه و فعالان بخش خصوصی دعوت شده است تا با مشارکت فعال در میزگرد‌های تخصصی، تجارب ارزشمند خود را به اشتراک گذاشته و در غنای محتوایی این رویداد سهیم شوند.

شفیعی بیان داشت: گزارش‌ها و نتایج کنگره، شامل سخنرانی‌های منتخب و مباحث نشست‌ها، در دو فصلنامه «نوآوری و ارزش‌آفرینی» و نشریه «صنعت و دانشگاه» منتشر خواهد شد.

وی در ادامه گفت: «نقش نهاد‌های پشتیبان در توسعه همکاری‌های سه‌جانبه برای اشتغال‌پذیری دانش‌آموختگان»، «نقش همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت در تحقق شعار سال: سرمایه‌گذاری برای تولید»، «مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری در پیشرفت و توسعه ملی»، «چالش‌ها و فرصت‌های حکمرانی آموزش عالی در توسعه همکاری‌های سه‌جانبه»، «نقش عوامل فرهنگی و اجتماعی در شکل‌گیری و توسعه همکاری‌های سه‌جانبه» و «نقش دانشگاه کارآفرین و جامعه‌محور در توسعه منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی» از محور‌های اصلی کنگره اعلام شده است.

وی به دیگر محور‌های کنگره اشاره کرد و افزود: «کاربرد هوش مصنوعی و سازمان‌های سکویی در ارتقای همکاری‌های سه‌جانبه»، «توسعه زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری برای تجاری‌سازی دانش و خلق ارزش»، «جایگاه انجمن‌های علمی در تعمیق همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت»، تأثیر همکاری‌های سه‌جانبه در اجرای موفق برنامه هفتم پیشرفت «از دیگر محور‌های گفت‌و‌گو در این کنگره به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار