آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۶۴۸

اپ احراز سن کاربران در ۵ کشور اروپایی آزمایش می‌شود

کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، دانمارک و یونان طرحی برای یک اپ احراز سن کاربران جهت حفاظت از کودکان در فضای آنلاین آزمایش می‌کنند.
اپ احراز سن کاربران در ۵ کشور اروپایی آزمایش می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، این درحالی است که نگرانی‌های جهانی درباره تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر سلامت ذهنی کودکان و نوجوانان افزایش یافته است.

تنظیمات اپ احراز سن کاربر براساس مشخصات فنی «کیف پول هویت دیجیتال اتحادیه اروپا» (European Digital Identity Wallet) که قرار است سال آینده راه اندازی شود، ساخته شده‌اند. این پنج کشور می‌توانند مدل مذکور را براساس الزامات خود شخصی سازی و در یک اپ ملی یکپارچه کنند یا به صورت جداگانه به کار گیرند.

مدیران ارشد اجرایی اتحادیه اروپا همچنین دستورالعمل‌هایی برای پلتفرم‌های آنلاین به کار گرفته‌اند تا اقداماتی برای محافظت از افراد زیرسن قانونی را جهت پیروی از «قانون سرویس‌های دیجیتال» اتخاذ کنند. این قانون که ازسال گذشته میلادی اجرایی شد، گوگل، متا پلتفرمز، تیک تاک و دیگر شرکت‌های آنلاین را موظف به انجام اقدامات بیشتری برای مقابله با محتوای آنلاین غیرقانونی و خطرناک می‌کند.

شبکه اجتماعی ایکس، فیس بوک و اینستاگرام و چند وب سایت دیگر هم اکنون تحت بررسی رگولاتور‌های اتحادیه اروپا قراردارند تا وضعیت پیروی آنها از قانون سرویس‌های دیجیتال مشخص شود.

رگولاتور‌های اتحادیه اروپا اعلام کردند دستورالعمل‌های جدید به پلتفرم‌های آنلاین کمک می‌کند تا با طراحی اعتیاد آور، قلدری سایبری و محتوای مخرب و ارتباط ناخواسته با افراد غریبه مقابله کنند.

هنا ویرکونن در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: پلتفرم‌ها هیچ عذری برای ادامه عملکرد‌هایی که کودکان را در معرض خطر قرار می‌دهد، ندارند.

تاثیر شبکه‌های اجتماعی بر سلامت روان کودکان و نوجوانان به یکی از نگرانی‌های جهانی تبدیل شده و چند ایالت آمریکا از شرکت متا در همین زمینه شکایت کرده‌اند. از سوی دیگر استرالیا نیز سال گذشته شبکه‌های اجتماعی را برای کاربران کمتر از ۱۶ سال ممنوع کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار