آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۱۵۵

این موشک نیست؛ پهپاد تازه چین است!

چین در جریان یک رزمایش امداد و نجات در استان سیچوان، از پهپادی رونمایی کرده که برخاست و فرود آن عمودی و روی دم پهپاد انجام می‌شود؛ تکنیکی که به آن «پهپاد دم‌نشین» یا tail-sitter گفته می‌شود
این موشک نیست؛ پهپاد تازه چین است!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این پهپاد در نخستین نمایش عملی خود در منطقه کوهستانی سیچوان، به کمک سنسور‌ها و دوربین‌های پیشرفته‌اش عملیات شناسایی و کسب اطلاعات لحظه‌ای را انجام داد.

براساس گزارش رسمی روزنامه علمی فناوری چین، سیستم کنترل هوشمند «ونیاو» این پهپاد نیز به نمایش گذاشته شد که قابلیت‌هایی مانند تخصیص خودکار اهداف، برنامه‌ریزی مسیر خودکار و اجتناب خودکار از تهدیدات را در رزمایش به اجرا گذاشت. این ویژگی‌ها می‌تواند به ویژه در زمان کنترل گروه‌های پهپادی (سوارم) اهمیت حیاتی داشته باشد.

پهپاد مذکور ابتدا به صورت عمودی و با دم خود برخاسته و سپس به وضعیت پرواز افقی تغییر وضعیت می‌دهد و هنگام فرود دوباره به حالت عمودی باز می‌گردد تا روی دم خود فرود آید. نام رسمی این پهپاد هنوز اعلام نشده است.

رونمایی این پهپاد جدید گامی مهم در توسعه فناوری‌های پیشرفته پهپادی چین محسوب می‌شود و نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه در زمینه کنترل هوشمند و عملیات چندپهپادی است که کاربرد‌های نظامی و امدادی گسترده‌ای دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار