آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۶۸۴۲

بررسی احتمال فعال‌شدن «مکانیسم ماشه» در مجمع تشخیص

رئیس کمیسیون اقتصادی و بازرگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات جلسه بررسی «شاخص‌های اقتصادی متاثر از جنگ ۱۲ روزه» را تشریح کرد.
بررسی احتمال فعال‌شدن «مکانیسم ماشه» در مجمع تشخیص

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی و بازرگانی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نشست کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع با دو دستور بررسی آخرین وضعیت اقتصادی و ادامه رسیدگی به تدوین سیاست‌های کلی پولی و بانکی برگزار شد، اظهار کرد: در ابتدای جلسه گزارش تفصیلی کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع از شاخص‌های اقتصادی متاثر از جنگ ۱۲ روزه در بخش‌های مختلف بازار سرمایه، بازار پول، بازار ارز و سایر متغیر‌های مرتبط با بازار کسب و کار ارائه شد.

پورابراهیمی تصریح کرد: در ادامه جلسه احتمال فعال‌شدن مکانیسم ماشه از سوی سه کشور اروپایی و اقدامات اخیر دولت آمریکا در دو ماه گذشته در راستای فشار حداکثری همزمان با برگزاری مذاکرات، بررسی شد و فرضیه‌های مختلف در زمینه فعال‌شدن این مکانیسم و آثار و پیامدهایش نیز بررسی شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع با اشاره به پیش‌بینی سه سناریو برای اقتصاد کشور، گفت: بر این اساس سه سناریوی خوشبینانه، عادی و بدبینانه با در نظر گرفتن شاخص‌های فروش نفت، درآمد دولت، کسری بودجه، امکان تسویه بخش تجاری در تجارت خارجی و مولفه‌های دیگر بررسی شد.

وی افزود: در ادامه قائم مقام بانک مرکزی گزارشی از برنامه‌های پیش‌روی بانک مرکزی ارائه داد، بعد از آن، قائم مقام وزیر صمت و معاون وزیر اقتصاد گزارش‌های تخصصی ارائه دادند.

دولت اقتصاد را در طول جنگ مدیریت کرد

رئیس کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع ادامه داد: به دلیل اهتمام دولت، حمایت سایر ارکان و همراهی مردم در موضوعات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی شاهد مدیریت فضای اقتصادی در طول ایام اخیر بودیم، البته تمهیدات لازم برای هرگونه اوضاع تحریمی و جنگی جدید اندیشیده شده است.

پورابراهیمی اعلام کرد: نشست بعدی ما با رئیس سازمان برنامه و وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تامین کالا‌های اساسی خواهد بود، امیدواریم این جلسات مبنای خوبی برای تدوین گزارش‌های نظارتی برای تقدیم به دفتر مقام معظم رهبری و هیئت عالی نظارت باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار