آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۹۹۹

مساجد آماده‌ترین قرارگاه‌های اجتماعی برای تحقق رویکرد محله‌محوری دولت

مدیرعامل بنیاد هدایت ضمن تحسین دولت نوشت: از نگاه ما، مساجد آماده‌ترین قرارگاه‌های اجتماعی کشورند و آماده برای پشتیبانی، همراهی و میدان‌داری در تحقق رویکرد محله‌محور دولت مردمی است.
مساجد آماده‌ترین قرارگاه‌های اجتماعی برای تحقق رویکرد محله‌محوری دولت

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجوحجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت در یادداشتی باعنوان «محله، محور امنیت و پیشرفت اجتماعی» نوشت. در جلسه اخیر رئیس جمهور با استانداران و تأکید بر موضوع «محله‌محوری» آورده است: وزیر محترم کشور با نگاهی واقع‌بینانه، بر نقش بی‌بدیل مردم، مساجد و نهادهای محلی در عبور از بحران‌ها، حفظ امنیت اجتماعی و همراهی دولت در میدان واقعی جامعه تأکید کردند.

مدیرعامل بنیاد هدایت افزود: بنیاد هدایت سال‌هاست در قالب گفتمان امامت و توجه به ظرفیت امامت محله و مسجدمحوری، همین مسیر را دنبال می‌کند؛ مسیری که به‌درستی امروز در اولویت دولت قرار گرفته است.

حجت الاسلام میرمحمدیان توجه دولت به ظرفیت مساجد را تحسین‌برانگیز خواند و ادامه داد: شایسته است این رویکرد با قوت مورد حمایت قرار گیرد اما ضروری‌ست که «تعریف درست محله» و «جایگاه واقعی مسجد» در این الگوها گم نشود.

وی در بخشی از این یادداشت هشدار داد: ما نباید صرفاً مدل‌های محله‌محوری غربی را تکرار کنیم، بلکه باید از درون گفتمان دینی و با رویکرد انقلابی، الگوسازی کنیم. محور شدن مسجد، نه فقط یک نماد، بلکه نیازمند شکوفایی ظرفیت‌های واقعی آن و ثبات در مسیر است. مدیران میدانی نیز باید پای کار بایستند و در برابر نوسانات و خطاهای احتمالی، با صبر و درایت عمل کنند تا با اولین چالش، همه چیز به وضعیت قبل برنگردد.

حجت الاسلام میرمحمدیان در پایان یادآور شد: از نگاه ما، مساجد آماده‌ترین قرارگاه‌های اجتماعی کشورند و آماده برای پشتیبانی، همراهی و میدان‌داری در تحقق رویکرد محله‌محور دولت مردمی. امیدواریم این نگاه تحول‌آفرین در دولت جناب آقای دکتر پزشکیان، تثبیت و پایدار بماند و به الگوی حکمرانی اجتماعی آینده کشور تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار