آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۰۲۹۱

هدف‌گذاری ۵۵۰ هکتار فضای سبز در شهرک‌های صنعتی قم

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم گفت: به‌منظور ارتقای محیط زیست و تحقق توسعه پایدار، گسترش فضای سبز شهرک‌های صنعتی قم تا سطح ۵۵۰ هکتار در دستور کار قرار دارد.

هدف‌گذاری ۵۵۰ هکتار فضای سبز در شهرک‌های صنعتی قم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، وحید آشتیانی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم در جمع خبرنگاران با اشاره به سهم قابل توجه صنعت در اقتصاد قم اظهار کرد: ۴۱ درصد از اقتصاد استان قم متعلق به بخش صنعت است و حجم قابل توجهی از اشتغال استان نیز در این حوزه متمرکز شده است. قم از نظر اشتغال صنعتی رتبه ششم کشور را داراست که نشان‌دهنده اهمیت سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در سال‌های اخیر است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی قم گفت: در حال حاضر، استان دارای هفت شهرک صنعتی شامل شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، چوب و مبلمان ثامن، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است. همچنین دو شهرک صنعتی غیردولتی نیز در استان فعال هستند. هرکدام از این مجموعه‌ها ظرفیت مناسبی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

آشتیانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه فضای سبز شهرک‌های صنعتی قم اظهار کرد: در حال حاضر، سطح سایه‌انداز فضای سبز در این شهرک‌ها به بیش از ۱۹۰ هکتار رسیده و شامل کاشت ۲۰۰ هزار اصله درخت و اجرای ۵۶۰ کیلومتر سیستم آبیاری قطره‌ای است که نسبت به سال‌های گذشته رشد چشمگیری داشته است.

وی با استناد به ماده ۱۵ قانون هوای پاک افزود: براساس این قانون، واحد‌های صنعتی باید دست‌کم ۱۰ درصد از مساحت خود را به فضای سبز اختصاص دهند. با این حال، به دلیل محدودیت منابع آبی، تحقق کامل این هدف در برخی شهرک‌ها با چالش مواجه شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم ادامه داد: به منظور تأمین منابع آبی پایدار برای توسعه فضای سبز، نهایی‌سازی طرح انتقال پساب شهری در دستور کار قرار دارد و این طرح یکی از اولویت‌های جدی ماست.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح، همه سطوح فضای سبز شهرک‌های صنعتی قم با استفاده از پساب شهری آبیاری خواهد شد. همچنین برنامه‌ریزی شده تا طی پنج سال آینده، سطح فضای سبز و سایه‌انداز در شهرک‌ها به ۵۵۰ هکتار افزایش یابد.

آشتیانی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرک‌های صنعتی قم از نظر سطح فضای سبز در رتبه ششم کشور قرار دارند و هدف‌گذاری ما ارتقای این جایگاه از طریق توسعه پایدار فضای سبز و حفظ بهتر محیط زیست است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار