
مهار آتشسوزی در ارتفاعات هیو و شلمزار ساوجبلاغ
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، شامگاه شب گذشته حوالی ساعت ۲۳ آتشسوزی در ارتفاعات روستاهای هیو و شلمزار این شهرستان آغاز شد که بلافاصله تیمهای امدادی، یگان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی، بخشداری مرکزی، دهیاری هیو، مدیریت بحران فرمانداری، نیروی انتظامی و اهالی محلی با بسیج امکانات وارد عمل شدند.
محمد کلاته رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ اظهار کرد: این آتشسوزی با تلاش شبانهروزی نیروها و همکاری فعال جوانان و مردم بومی، حوالی ساعت ۳:۳۰ بامداد بهطور کامل خاموش شد.
وی افزود: در این حادثه حدود ۶ هکتار از مراتع منطقه که دارای پوشش گیاهی مرتعی بود طعمه حریق شد و علت آن بیاحتیاطی برخی گردشگران در خاموش نکردن کامل آتش باقیمانده تشخیص داده شد.
کلاته با اشاره به صعبالعبور بودن منطقه و عدم امکان استفاده از تجهیزات و خودروهای آتشنشانی گفت:عملیات اطفا به صورت دستی و میدانی انجام شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساوجبلاغ با تأکید بر لزوم رعایت اصول ایمنی در شرایط خشکسالی از همه گردشگران و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده حریق، سریعاً موضوع را به سامانه ۱۵۴۰ گزارش دهند تا از بروز خسارات گسترده جلوگیری شود.