آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۰۳۳

شهادت ۸۱ فلسطینی در حملات به نوار غزه

منابع بیمارستانی در نوار غزه بامداد پنجشنبه اعلام کردند: دست‌کم ۸۱ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در حملات نیرو‌های رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه به شهادت رسیده‌اند.
شهادت ۸۱ فلسطینی در حملات به نوار غزه
 
 
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، از این مجموع شمار زیادی در صف دریافت کمک‌های بشردوستانه ایستاده بودند و با تیراندازی نظامیان صهیونیست به شهادت رسیدند.
 
وزارت بهداشت غزه دیروز چهارشنبه اعلام کرد: از زمان آغاز مرحله جدید تجاوز‌ها به غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون ۱۰ هزار و ۵۷۶ نفر شهید و ۴۴ هزار و ۷۱۷ نفر دیگر مجروح شدند.
 
همچنین شمار کلی شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۶۲ هزار و ۱۲۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۵۶ هزار و ۷۵۸نفر رسید. این درحالی است که «اسرائیل کاتس»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، امروز طرح حمله به شهر غزه را که «ایال زمیر»، رئیس ستاد و تیم فرماندهی ارشد ارتش اسرائیل به او ارائه کرده بود، تصویب کرد و آن را عملیات «ارابه‌های گیدعون ۲» نامید.
 
کاتس با تأکید بر اینکه طرح کنونی ادامه عملیات «ارابه‌های گیدعون» است، مدعی شد: مرحله اول این عملیات منجر به شکست جنبش حماس و تسلط ارتش بر ۷۵ درصد از نوار غزه شد و زیرساخت‌های زیرزمین و روی زمین حماس را از بین برد. وزیر جنگ این رژیم ادعا کرد: پس از اتمام عملیات، چهره غزه دگرگون خواهد شد و دیگر مانند گذشته نخواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار