آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۷۶۱۱

توصیه‌های وزیر علوم برای رونق مساجد دانشگاه‌ها

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با تأکید بر لزوم پیگیری رشد اخلاقی فرهنگی جامعه در بستر مساجد، گفت: اگر کارکرد مسجد را به عنوان خانه خدا و خانه مردم، احیاء و تقویت کنیم، تربیت دینی، اخلاقی و فرهنگی جامعه به ویژه نسل جوان در مسجد رقم می‌خورد.

توصیه‌های وزیر علوم برای رونق مساجد دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی‌صراف مساجد را پایگاه‌های مهم در تربیت مذهبی، اخلاقی وفرهنگی جوانان دانست و اظهار کرد: با توجه به آنکه خدا خانه خود را خانه مردم معرفی می‌کند، انتظار است ائمه جماعات چه در مساجد دانشگاهی و چه در مساجدی که بیرون از دانشگاه‌ها فعال هستند به گونه‌ای رفتار کنند که مسجد حقیقتاً هم خانه خدا باشد و هم خانه مردم.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه باید مسجد را به خانه مردم تبدیل کنیم نه خانه احزاب، گفت: اگر مسجد، خانه مردم شود، آنگاه مطمئن باشید آمار شرکت و حضور افراد از اقشار مختلف در مساجد افزایش می‌یابد.

 

سیمایی‌صراف ارتقای کیفی برنامه‌ها و سخنرانی‌های مساجد را در این جذب و حضور موثر دانست و تأکید کرد: در دوره نوجوانی ما، کیفیت منبر‌ها و برنامه‌های مساجد نسبت به الان بهتر و بالاتر بود، اما امروز علی‌رغم افزایش نجومیِ نرخ آگاهی بچه‌ها، بعضاً مساجد از نظر برنامه و محتوا ضعیف عمل می‌کنند که باید این موضوع آسیب‌شناسی شود.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: من به عنوان کسی که طعم شیرین حضور در مسجد و انس با خانه خدا را در طولعمرش چشیده و این شیرینی را به فرزندانش هم چشانده و تلاش کرده است آنها را مسجدی بزرگ و تربیت کند، مطمئن هستم ما اگر کارکرد مسجد را به عنوان خانه خدا و خانه مردم احیاء و تقویت کنیم، تربیت دینی، اخلاقی و فرهنگی جامعه به ویژه نسل جوان در مسجد رقم می‌خورد.

 

گفتنی است، برنامه‌های هفته جهانی مسجد از ۳۱ مرداد تا ۷شهریور با شعار «مسجد، محور وحدت، سنگر مقاومت» اجرا می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار